Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
Witam Panowie. Tak jak w temacie aktualnie bazuje u mnie ogólnie na regionie dosyć jest popularny to dlatego środki z androchemu teraz pojawiła się już nowa szata czy podstawowe środki itp.. Wszystko jest w porządku. Mam na myśli czy celować w coś innego jeśli tak co byście proponowali bo wiele firm krąży.
Jestem po zawodach ogólnie myślę teraz by dobrze wejść w okres masowy do przygotowania do zawodów leciał clen, tren i ed4 testo
Co byście proponowali teraz wrzucić na mase by odpowiednie wykorzystać ten etap i stopniowo budować dobre mięso. Myślę nad npp lub boldenon jakie wasze byłoby opinie w tym temacie jednak bardziej raczej sądzę, że npp byłby lepszym dodatkiem. Tak wiem niektórzy również łącza ze sobą dane środki.
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 10:01:27
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
Tak dokładnie z podbiciem dawki. Okolice 10 tyg..góra 12. I będę robił przejście zmiana środka i w tym celu pytałem jednak zapewne po drodze myślę będzie drobny minicut by polepszyć wrażliwość trawienie itp jeśli będzie już problem z apetytem chociażby bądź zoobserwuje negatywne zmiany w ciele odnośnie odtłuszczenia.
Jednak szczerze mówiąc nie mam narazie głowy co będzie za te 12 tyg. I na co przejdę wszystko również zależne jak to wszystko się potoczy muszę teraz skupiać się na dołożeniu skrupulatnie masy mięśniowej i skupić się z rok dwa.. Oczywiście cyklicznie będą wchodzić mini redukcje w celu by poziom tkanki tłuszczowej był utrzymywany.
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
. WIEK: 23
2. WAGA: 90
3. WZROST: 173
4. WYMIARY:
-biceps: 47
-klatka:
-udo: 70
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat
6. DIETA:
-białko: g
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: przed zawodami tak naturalnie
8. TRENING: 5dni w tygodniu, split
9. CEL CYKLU: nabranie masy mięśniowej 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:-
11. POZIOM BF%: po zawodach 3tyg myślę okolice teraz 9-10%
12. TENDENCJA DO TYCIA/chudnięcia - nie mam tendencji do łapania tłuszczu skazany na duże ilości jedzenia z czym nie ma problemu oczywiście czysto
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg: nie trenuje pod rekordy minimum to 6 pow w ostatniej serii przeważnie zawsze trzymam się zakresu 8-12
-przysiad:
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 11:58:34
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
Tren odpada trenowałem wiele lat naturalnie do zawodów pod końcówce na docelowych zawodów które były mistrzostwa Polski juniorów szedł tren acetate 300mg teraz jestem wysuszony podeślę specjalne zdjęcie dlatego po prostu chce wejść dobrze w mase po prostu. O diete się nie martw bo akurat z tym nie ma problemu tymbardziej na takim etapie to już na się bzika.... Teraz po dodaniu węglowodanów ciało będzie eksplodowało tymbardziej jeśli nie biorę dużo bo jestem młody wszystko stopniowo trzeba bardziej przykuwaj się do diety gdzie w szczycie masy dochodziłem do 7/8tys kalorii czystego jedzenia. Niestety bądź stety jestem skazany na duże ilości jedzenia ale nie mam problemu akurat z jedzeniem. Po prostu tutaj bardziej chodzi o aspekt supli głębszej w tym przypadku myślę właśnie co by lepiej pasowało bold troszke bardzo jestem sceptyczny nastawiony chociażby, że ma bardzo zły wpływ na krew itp. Myślę, że zdecydowanie dobrym wyborem będzie po prostu dodanie do testo npp
Brałem maksymalnie testo co 4 dzień dlatego myślę właśnie wchodząc na mase o właśnie testo +jakiś anabolik reszta to dieta i trening.
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 12:28:23
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 12:30:18
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 12:32:17
Szacuny
448
Napisanych postów
1812
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31829
Dobre kopyta Talie masz szeroką,mocniej bary doryc popracowac nad szerokosci.Ja bym dał tak jak sie skłaniasz npp i okresowo mozna dolozyc naprzykład antka inj. na zastoj.Mozna zrobic cykl "łagodniejszy" jak i cieższy kaliber zalezy to glownie od celu,kasy i zdrowia.
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
Tak niestety nie urodziłem się jak niektórzy jakby było w gorsecie od dziecka. Dlatego u mnie zajmie sporo czasu bo i mnie jedynie ciężka schodzi w grę potrzebuje sporej masy mięśniowej.... To akurat wiem gdzie co i jak muszę dołożyć... Wszystko czas.
Tutaj i tak w głębi duszy najważniejsze jest dieta... Zawsze była dla mnie to podstawa środki jako dodatek dodam, że nie wziąłem zbyt wiele dlatego chcę mądrze podejść do tematu. Rozważam oczywiście dłuższą mase i ze zmianą cyklu dlatego kluczowe jest to od czego zacząć.
Są różne opcje baza wiadomo test jednak zmierzam się ku boldkowi spowodowane, że można go długo ciągnąć. Npp max 8tyg bym ciągnął. Posłucham się kogoś kto mógłby doradzić co jakby to widział i coś dodał od siebie. Gdy w grę wchodzi dłuższy okres masowy myślałem również potem o dołożeniu typu tura ale raczej jestem przeciwnikiem orali ze względu, że zapewne siadzie mi apetyt nie będę mógł przejadać dużej ilości kalorii to nic z tego w skrócie. Po prostu teraz będzie minimum rok przerwy od startu muszę skupić się na dołożeniu mięsa po prostu jeśli chce wyjść w dużo lepszej mówiąc w skrócie wersji.
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 14:20:30
Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2021-11-02 14:22:14
Szacuny
4
Napisanych postów
244
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3730
Czyli dobrze myślę test i npp będzie dobrym wyborem. Tylko po prostu rozważam dłuższą mase a npp ciągnął bym okolice max 8tyg. Dlatego wolałbym już to mądrze rozplanować na dłuższy okres być może po prostu po 8tyg rozważę po prostu opcje przejścia na bolda i dodanie chociażby do tego tury jednak nie chciałbym wolę testo +jakiś anabolik w tle więcej nie potrzeba po drugie oral zapewne zakłóci mój apetyt mam na myśli upośledzi wręcz i nie będę mógł przejadać odpowiednie ilości jedzenia więc w skrócie nici z masy by było jak nie mógłbym przejadać ponad 6 tysięcy kalorii i więcej
Szacuny
448
Napisanych postów
1812
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31829
Przeciez deke mozesz dac i ciągnąc długi okres czasu.Orale sa dobre na zastój,a czy Cie zamuli to kwestia indywidualna,z reguły tak ale nie zawsze,choc ja Sobie chwale antka inj. Na zastój robi robote.Boldek rypie morfo i musisz kontrolowac czy nie ubije estro.