Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1118
A ja kiedys chodzilem na Silownie do Colosa w Pile dobry sprzęt maja le troche drogo wię postanowilem sam sobie zrobic silownie w garażu.I jest dobrze.
Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1118
Osiedle Staszica.Na na dołkach.jak jedziesz przez wiadukt musisz zjechac na al.poznanską a potem na pierwszy wiazd w prawo i potem masz juz opis gdzie ta cala silownie.Prowadzi ją Patryk Jagła spoko koles.
Szacuny
2
Napisanych postów
201
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5601
Cwiczyłem na siłowni u Jacka (skrzyżowanie Ludowej i Okólnej) ale mialem wypadek w te wakacje... dokladnie zlamany kregoslup no i teraz cwiczy tylko we wlasnym zakresie (silownia domowa mozna powiedziec)
Szacuny
2
Napisanych postów
201
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5601
W "Centrum handlowym IBI" jest sklep z odżywkami :P Jak Na Piłe TO Nawet Sporo Odżywek, Ceny Takie Sobie Nieraz Jakieś promocje... ogolnie bez rewelacji. W Niektórych siłkach mozna kupic odzywki ale oczywiscie drozej. no i pamietam ze kiedys byl jeszcze sklep z odzywkami na al. Wojska Polskiego. Niedaleko Lucas Banku. Nie orientuje sie czy jeszcze tam jest. Wiem, Że Wg. moich informacji najszerszy wybór odzywek znajduje sie wlasnie w IBI.
________
A Co do pytania o moj kregoslup to nawet nie chce mi sie o tym gadac... :P sorry;]