Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Piła & okolice

temat działu:

Informator WIELKOPOLSKI

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 10563

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 98
Ja jestem z Człuchowa, ale w Pile mieszkam w internacie;]

Wzrost = 171cm
Waga = 67kg
Wyciskanie = 95kg

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1097 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19454
10 km od złotowa:) dobra siłka jest w Łońsku! POZDRO
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2733
Piła Arnold Gym ^^
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1118
A ja kiedys chodzilem na Silownie do Colosa w Pile dobry sprzęt maja le troche drogo wię postanowilem sam sobie zrobic silownie w garażu.I jest dobrze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 201 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5601
Również from Piła ;]

Do Colosa?? sorry nie orientuje sie gdzie to jest dokladnie :) moglbys to jakos opisac?

p.s. siłownie garażowe wymiatają xDD Respect;]

Prawdziwa Siła Drzemie W Sercu, Nie W Słowach...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Osiedle Staszica.Na na dołkach.jak jedziesz przez wiadukt musisz zjechac na al.poznanską a potem na pierwszy wiazd w prawo i potem masz juz opis gdzie ta cala silownie.Prowadzi ją Patryk Jagła spoko koles.

A ty gdzie cwiczysz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 201 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5601
Cwiczyłem na siłowni u Jacka (skrzyżowanie Ludowej i Okólnej) ale mialem wypadek w te wakacje... dokladnie zlamany kregoslup no i teraz cwiczy tylko we wlasnym zakresie (silownia domowa mozna powiedziec)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A co zrobiles ze kręgosłup złamałes.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1387
A jak wygląda w Pile obsługa w sklepach z odżywkami? Chyba w sieci Arnold mają... polecacie? Znają się czy niewarto w ogóle do nich zagladać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
W "Centrum handlowym IBI" jest sklep z odżywkami :P Jak Na Piłe TO Nawet Sporo Odżywek, Ceny Takie Sobie Nieraz Jakieś promocje... ogolnie bez rewelacji. W Niektórych siłkach mozna kupic odzywki ale oczywiscie drozej. no i pamietam ze kiedys byl jeszcze sklep z odzywkami na al. Wojska Polskiego. Niedaleko Lucas Banku. Nie orientuje sie czy jeszcze tam jest. Wiem, Że Wg. moich informacji najszerszy wybór odzywek znajduje sie wlasnie w IBI.

________

A Co do pytania o moj kregoslup to nawet nie chce mi sie o tym gadac... :P sorry;]

____
Pozdro
1

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

poszukuje pracy

Następny temat

Siłownie na JEŻYCACH. okolice Galla

Spalanie
Polecane artykuły