Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czeć mam taki problemik tzn mam dużo pieprzyków na ciele i takich wystających i takich normalnych płaskich. Nie są one duże tylko liczne niestety. Byłem z tym u dermatologa przy okazji trądziku i nie są to jakieś złośliwe pieprzyki ani nic w tym stylu. W związku z tym mam takie pytanko czy można je jakoś usunąć(nie operacyjnie u dermatologa lub kosmwetyczki) tylko jakimś preparatem??? Dzięki z góry za odpowiedzi
Szacuny
15
Napisanych postów
143
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3544
wiesz co mam taki sam problem jak ty. Mam cholernie dużo pieprzyków, ale są ona male. Niestety miałam jednego dość pokaźnego i zdecydowałam się go usunąć. Lepiej nie mówić o efektach... miało nie być blizny, a jest 3 razy taka jak byl ten pieprzyk... Dobrze, że jest to mało widoczne miejsce.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Prędziej czy później się chłopaczek jakiś dopatrzy tego miejsca. Ale nie przejmuj się. U mnie nie jest aż tak tragicznie ale denerują mnie takie na szyi. I mam jeden taki malutki nad wargą a to moim zdaniem wygląda pedalsko
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
tez miałem takie pieprzyki... i te wieksze usunełem laserowo... żałuje zrobiły mi sie keloidy (przerośnieta blizna) i znamie odrasta.. teraz musze miec tą cala blizne z odrostem usuwaną skalpelem :/ i takich miejsc jest 5
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
ważne sa tez warunki jakie ma rana do gojenia się :] , pozatym z tego co mi tam taka lekarka mówiła to pani docent bedzie dociekac kto dał zezwolenie i czy wogóle takie posiada ten salon w ktorym laserowo usuwałem znamiona , bo podobno jest tam takie cos ze najbezpieczniej jest usuwas hirurgucznie i laserem sie nie powinno chyba ze bedzie specjalna zgoda czy costam :/ to tak na marginesie ze jednak jak juz to lepiej isc pod skalpel