PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Przyprawić przyprawą, pieprzem i solą, aha i oregano/ bazylią. Ale odrobinę oleju rzepakowego / oliwy nie zaszkodzi - będzie mniej sucha :)
Przykładowo na 200 g piersi daj 5 g oleju/oliwy.
Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2016-10-17 12:37:38
Możesz jak wyżej wspomniano w piekarniuku np w folii z cukinią, czy pomidorem wtedy łapie pierś fajnego aromatu.
Możesz tak jak piszesz, ale np. jako panierkę (bo skoro już jako to coś warto tam obtoczyć) obroczyć otrębami, czy płatkami jaglanymi / owsianymi i piec na maśle klarowanym, czy oleju kokosowym.
Kombinacji jest wiele i nie są czasochłonne

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html
Lub jak u mnie co niedzielę cały kurczak pocięty na porcje, przyprawiony i do piekarnika na papierze do pieczenia. ;)
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html