Witam, ćwicze rok na sucho i postanowiłem spróbować brać testosteron, dokładnie ENABOL enatnthate 250 od Alchemia Pharma żeby troche "zboostować" efekty. Jestem już po pierwszym strzale, robił mi go kolega który sam używa specyfik i nie jest to jego pierwszy cykl, jednak okazało się że on sam do końca nie zna się na tyle żeby mnie prowadzić, bo dopiero czytając na własną rękę, dowiedziałem się jak ważne są badania przed... I teraz tak, nie będę brał kolejnego strzału. Chcem żeby to "odparowało", po jedym strzale wszystko ponoć wraca do normy bez żadnych odbloków, wtedy chcem zrobić sobię badania, potem zaopatrzyć się w jakiś inhibitor amostazy żeby był w pogotwiu, potem clomid żeby mieć juz w zapasie na koniec cyklu i dopiero z czystym sumieniem zamierzam " kuć dupe " a nie na wariata. I tu mam kilka pytań do Was doświadczonych bo jak widać znajomy sam nie bardzo wie co i jak i aż dziw jestem że krzywdy sobie jeszcze nie zrobił xd. Moje pytania to:
1. Ile czasu musi minąć, żeby ten jeden strzał "odparował" z organizmu, i moje hormony wrócą do normala, żebym mógł zrobić badania i jakie badania oprócz testosteronu i estrogenu zrobić.
2. W jaki inhibitor najlepiej się zaopatrzyć na czas cyklu, jaki odblok, czy kupić sobie coś jeszcze i co jaki czas robić sobie
badania w trakcie cyklu. Jak stosować
3. Co potrzebne mi na odblok, sam clomid wystarczy? i jak go stosować.
4. Czy posiadany przeze mnie testosteron ( ENABOL testosterone enanthate 250 od Alchemia Pharma) jest dobry, czy warto go stosować? Czy dawka zaproponowana przez kolegę, czyli 1ml co 5 dni przez 8 tygodni jest odpowiednia. Dodam że jest to w sumie jedyny specyfik do jakiego mam "dostep".
5. Czy jest coś jeszcze co powinienem wiedzieć jakieś rady, przestrogi?
Dzięki bardzo za każdą odpowiedź i pomoc