Z góry dzięki
...
Napisał(a)
Hej. Szukam złożonej porady odnośnie pierwszego cyklu. Mam 44-lata i po długim czasie wracam na siłkę. Chciałbym zyskać troszkę "czystych" mięśni bez retencji wody i późniejszych spadków. Problem jest min. taki że chyba już w czasach młodzieńczych miałem jakieś problemy hormonalne (nie badane) bo miałem i mam lekką zarysowaną ginekomastię której się wstydziłem zawsze. Jakieś kilka lat temu tak przy okazji zbadałem poziom testosteronu i był poniżej normy-pewnie zawsze był i dlatego trudno mi było nabrać mięśni. Ba szczęście z libido nie miałem nigdy problemów i nie mam w dalszym ciągu i chciałbym, żeby tak pozostało. W związku z powyższym miałbym pytanie o znawców w temacie jakie badania teraz i kiedy potem zrobić i jaki pierwszy cykl mógłbym zrobić by troszkę czystych mięśni zyskać i za bardzo po cyklu nie stracić.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
j/w plus aktualne badania przynajmniej hormonow a najlepiej kompleksowe.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
W tym wieku cykl może zakończyć się już przejściem na TRT musisz mieć to też na uwadze :) być może nie będzie to droga warta zachodu. Przez takie kilkanaście tygodni znacząco sylwetki nie poprawisz a może się okazać, że na testosteronie będziesz już musiał zostać. Lub od razu rozważyć trt a nie zabawę w cykle, to też jest w sumie jakaś opcja jak na ten wiek, skoro testosteron jest w niskiej wartości. Jednak musisz mieć na uwadze to, że może być to po prostu druga w jedną stronę z której już nie wrócisz
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!