Jakiś czas temu miałem zacząć swój pierwszy cykl. Znajomy (chyba zawsze to jest znajomy xD ) ogarnął mi suple i miał też porządnie mi wszystko rozpisać. Oczywiście ogarnął co trzeba, ale potem jego pomoc się urywa. Coś tam przez telefon mi tłumaczył, ale jego pomoc w sumie ogranicza się do "zacznij bić"...
Sam cykl chcę zacząć dlatego, ze czuję ścianę w progresie treningowym. A dwa, że libido i dyspozycyjność żołnierza nie jest już taka jak kiedyś, co mnie wprawia w kompleksy...
Jeśli chodzi o suple to mam:
1) Bolden 300mg - IONS Pharmacy - dwie paczki po 10 amp
2) Test Enan 250mg - 10 amp z IONS i 10 amp z Aburaihan.
3) HCG 5000iu - Magnus Pharmaceuticals - dwie ampułki po 5000.
4) Igły i strzykawki
W załączniku wrzucam wyniki badań sprzed 3 miesięcy. Zrobię jeszcze aktualne przed samym cyklem. Dodatkowo takie sprzed roku.
Szczerze to nie wiem jak się do tego zabrać. Z jednej strony cykl ma być lekki, bo pierwszy. Chciałem bez bolda, ale poradzono mi, że trochę będzie trzymał w ryzach moje estry, bo są za wysoko.
Po tym co powiedział mi znajomy i z tego co wyczytałem w necie. Ułożyłem sobie coś takiego. Musiał bym na pewno enan dokupić.
1-18 tydzień enan e5d
1-14 tydzień bold e5d
i tyle... Nie wiem jak z hcg. Kiedy zacząć? Czy jak rozrobię i wstawie do lodówki to może leżeć kilka tygodni? Czy będzie mi potrzebne coś jeszcze?
Nie wiem czy to ważne ale, dwa lata temu miałem problem z bardzo wysoką prolaktyną. Androlog zapisał mi wtedy colstybegyt i bromergon. W ciagu 3 miesięcy prolaktyna ładnie spadła. Ale za to LH poszło ponad skale, tak samo testosteron ponad 1200. Później się ustabilizowało i jest połowie widełek. Ale jak widać po zdjęciach, w ciągu półtora roku lekko spadł teść i lh, to chyba nie świadczy dobrze?
Będę wdzięczny za każdą pomoc. Chciałbym to mieć dobrze rozplanowane i zrobić z głową. Lepiej 2 razy zapytać, niż zrobić raz i spier*lić sobie zdrowie ;)
Pozdrawiam