Jestem na redukcji od trzech miesięcy, start ze 118 kg. Zmianowa stresująca praca, ciężkie studia, do tego rozstanie (dzięki Bogu na szczęście

Odkąd wszedłem na teścia waga się zatrzymała, ale obwody spadają, siła na plus stanowczo, libido też na plus i jest takie jakies inne dodatkowo zauważyłem, ze przestałem odkładać rzeczy na później, ogólnie nie widzę skutków ubocznych negatywnych.
Suty czułem tylko pierwszego dnia 10 minut po strzale

Trenuję już ok 10 lat z 3 letnią przerwą po kontuzji kolana. Obecnie Trening 3x w tygodniu FBW głównie elementy trójboju, ale obecnych maksów nie będę jeszcze pisał bo to wstyd jeszcze. Aerobów nie kręcę bo jednak schodzi smalec dobrze bez nich. Miska trzymana, w sumie jedyny cheat meal jak raz na 3-4 tygodnie babcię odwiedzę w postaci obiadu który akurat ma ale kto by staruszce odmawiał.
Pytania:
1. Jak brać i które AI do obecnych wyników? Mam na stanie anastrozol z signature oraz exe z andro. Badania w załączniku, po strzałkach można poznać które przed cyklem, a które teraz.
2. Kiedy teraz zrobić badania?
3. Na redukcji jak mniej więcej trzymać estro?
4. Ile dni po wzięciu exe zrobić kolejne badania?
5. Czy ktoś jeszcze miał tak w alabie, że zapłacił za estro, prole i teścia a zrobili mu jeszcze inne badania? Dołożyli mi w sumie cały cholesterol, lh, fsh

Z góry dzięki za odpowiedź!