Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
355 dni
Przeczytanych tematów
394
1. WIEK: 21
2. WAGA: 78
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps: 39 (rozpiętość ramion 197)
-klatka: 110
-udo: uzupełnię
-talia: uzupełnię
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 lat (oprócz tego kickboxing od 3 lat + biegam w okresach startowych)
6. DIETA: cały kompleks witamin (c, d3k2, magnez itd) pudełko 3000 kcal + 1000 kcal uzupełnienia
-białko: 160g
-węglowodany: 580g
-tłuszcz: 120g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak sterydowych, jedynie peptydy Ok 3 cykle
8. TRENING: split na siłowni 3x w tyg, k1 3x w tyg
9. CEL CYKLU: wzrost siły, masy + zmiana kategori wagowej na 91+
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ghrp6 + cjc /w dac 1.5 miesiąca temu
11. POZIOM BF%: 9
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorf
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 135
-martwy ciąg: 185 (nie mam więcej obciążenia)
-przysiad: 110x8
Chciałbym wejść na bombę test + tura następujące pytania
Czy mam odpowiedni wiek?
Jak rozpocząć cykl? I Od jakich dawek
Badania robiłem w piątek wyniki będę miał w poniedziałek (tsh, ft3 ft4, test, test wolny, prolaktyna, estro i próby wątrobowe)
Jeżeli macie jakieś alternatywę jakie saa były by dobre zamiast test + tura tez dawajcie znac
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
355 dni
Przeczytanych tematów
394
Nonsens jednak metanabol nie wchodzi w grę, żołądek delikatny wiec pewnie byłby problem z jedzeniem. Wybór padł na primobolan 12-16 tyg Tak to sobie wymyśliłem 1-4 prop 100 e2d Prima 150 e3d Hgh 5iu 4kkcal
5-8 prop 100 e2d Prima 200 e3d Hgh 5iu 4.5kkcal
9-12+ Prop 125 e2d Prima 300 e3d Hgh 5iu 5kkcal
Dodam ze z waga 93 już stałem ale musiałem zredukować do zawodów.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1213
Napisanych postów
2021
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
54502
Zbadaj lh i fsh, to mus przed cyklem;) dorzuc profil lipidowy, morfologię, nerki ;) reszta ok ;)
Zacznij od samego testa, daj 125mg e3d na początek enan/cypio ;) Hcg od początku 500ui 2 x week. Po miesiącu zbadaj estro czy będziesz potrzebował jakieś IA ;) z czasem możesz dorzucić mastera do tego jak chcesz typowo pod sw ;) ture bym odpuścił ;)
Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-05-04 19:31:03
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
355 dni
Przeczytanych tematów
394
Halo halo dostarczyłem badania (wszystko Ok?? Martwi mnie progesteron i tsh) Jakieś porady w co ewentualnie iść, teść czy jednak mk i osta 7 tyg a na odbloku ghrp + cjc, czym się ewentualnie odblokować?? Z góry dziękuje za info
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
355 dni
Przeczytanych tematów
394
Cykl juz leci jutro zaczyna się 6 tydzień Ja+kolega mk i ostaryna od 4 tygodnia odrzuciliśmy gw-50156 Ja 4kg suchej masy Kolega 8kg masy (brzuch trochę zalało ale napuchł jak spongebob) Siłowo można powiedzieć ze wróciło się do najlepszej formy ale bez rekordów Lecimy jeszcze 1,5 tyg na oscie i mk potem przechodzimy na cjc w/dac + ghrp2 i gw w tle