Waga : 74
Wzrost : 177
Obwód klatki : 100
Obwód ramienia : 38
Obwód talii : 77
Obwód uda : 58
Obwód łydki : 36
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 18%
Aktywność w ciągu dnia : praca biurowa
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu siłownia PPL
Odżywianie : wszystko wyliczone i trzymane
Cel : nabranie czystego miesa
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : jesr wprowadzona kreatyna, omega3, d3+k2, cytrulina, kofeina, ZMA
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Cześć, po dłuższej redukcji i ciągłym myśleniu od 2 lat nad wejściem na bombę, myślę że to odpowiednia pora. Wszystko sobie ułożyłem w głowie iprywatnie, redukcja poszła dość dobrze więc chce przejść teraz na masę z dodatkiem testosteronu solo.
Mam kupiony apteczną Jelfe, aktualnie 9 opakowań po 5 ampułek 100mg/ml. Jest to enan, więc planowałem zacząć od 250mg/e4d aczkolwiek posłucham też rad doświadczonych kolegów. Może zacząć spokojnie od 100 albo 200 na początek, lub wydłużyć czas do e5d? Druga sprawa, jeśli pozostanę przy 250mg, nie ma problemu że z jednej ampułki wezmę połowę i będzie otwarta do następnej iniekcji?
Jeśli chodzi o profilaktykę, pod ręką 2 opakowania Tamoxifenu, 60 tabletek po 20mg. HCG i clomid kupię na dniach. I teraz kolejne pytanie. Jak stosować HCG? Spotkałem się z dwiema szkołami, zacząć na odbloku albo w trakcie cyklu? Ktoś coś poradzi w tej kwestii?
Jutro lecę na badania sprawdzić czy wszystko ok i mieć jakąś podstawę do kontroli hormonów. Mam nadzieję że w razie potrzeby grupa pomoże :)
Pozdro.