Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
około 3500 kcal (200B, 120T, 400W)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
4x FBW
Cel cyklu
Przybranie mięsnia
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
W trakcie - 1 cykl
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
15
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Brak
PPM (podstawowa przemiana materii)
1882
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Klatka 105, 120 Martwy, przysiadów brak ze względu na konflikt panewkowo-udowy
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
298
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
piszę z zapytaniem o swój pierwszy odblok, jak zrobić to z głową :)
Na cyklu jestem od Czerwca 2023 i od nowego roku planuję go zakończyć. Był to mój pierwszy cykl na enanie tylko i wyłącznie na niedużych dawkach pierwsze 4 miesiące 150 e5d, teraz po 4 miesiącach zwiększyłem do 200 e5d.
Mam przygotowane 5k ui HCG i symex, czy coś jeszcze powinienem się zaopatrzyć i czy ktoś mógłby mi konkretnie rozpisać co w jakiej kolejności stosować od ostatniego strzału.
Badania robię na bieżąco - Prolka, estro. Co teraz dorzucić do badań i po jakim czasie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1237
Napisanych postów
2041
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
54730
Normalna rzecz wszystko, organizm powoli wraca do normy ;) co do syfow to mnie też zawsze wywalało na clomidzie, wielkie bolące wulkany xD na nie pocieszenie powiem Ci że lubią się trzymać nawet i parę miesięcy po skończeniu brania clomidu xD
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
298
lodzianin1
Wrzuc aktualne wyniki badań i badania sprzed cyklu
Podawałeś hcg na cyklu??
A clomid gdzie ??
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-12-12 16:15:17
Nie przjmowałem hcg, przez cały cykl nie przyjmowałem niż oprócz enan i symex w dawace 1tab e7d.
Dostałem takie info że to wystarczy symex i hcg, też się zastanawiałem że clomidu brak. Jeszcze troche czasu mam więc zdąże się zaopatrzyć w razie w jeżeli to faktycznie konieczne :)
Badania wstawiłem w załączniku i opisałem które przed cyklem, a które ostatnio były robione.
106320
Napisanych postów
378346
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711665
Do tego hcg min 15-20 tysięcy clomid min 30 taksów możesz też tamoxa dokipic i po hcg polecieć combo clom/nolva Ktoś chyba cię nie lubi jak pct rozpisał z exe i 1 ampy hcg
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
298
To podpytam się Ciebie jeszcze, jak te hcg brać? i clomid? Jaka dawke? Przez ile czasu i co ile dni? Trochę się zmartwiłem teraz bo byłem pewny że jestem przygotowany..
106320
Napisanych postów
378346
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711665
Można tymi badaniami już się podeprzeć do pct bo to już raptem 3 tyg na krzyż
,trochę kiepsko brałeś to exe bo trzeba było częściej brać mniejsze dawki ale teraz już mniejsza z tym
W ost tyg testa dasz 2 tabsy exe w tygodniu
Ok 5-7 dni po ostatnim testo zaczynasz hcg I tutaj al o 2500 jm co 3 dni albo 1666 co 2 dni,wybierz min 20.000 hcg
Dobrze bylo by zrobić po ost inj z hcg ponowne badania
E2
Prl
Test całkowity
Jak będą w widelkach wskakujesz na clomid 50 mg na nocprzez 5 tygodni
Pod koniec 5 tyg powtórka badań I już bardziej rozszerzone
Test
E2
Prl
Lh I fsh jak będą w widłach pct się udało
Wrzucisz wyniki będziemy myśleć co dalej i czy jest ok
Prl jest wysoko ,ogarnij gdzieś tableyke dostinexu lub cabaseru i tutaj jednorazowo 0.5-1 mg załatwi sprawę prl która po tej dawce powinna spaść w środek lub dolne widleki
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-12-12 17:38:55
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
298
Siemka, wielkie dzięki za odpowiedź. Zaopatrzyłem się w 20000 hcg oraz 30 tabs clomidu, wczoraj zrobiłem pierwszy strzał z hcg i wybrałem opcje 2500 co 3 dni. Za 2 tygodnie podrzuce badania i zobaczymy co dalej :)
Mam takie nietypowe pytanie, czy podczas odbloku mogę normalnie zapalić ziółko? 2-3 razy w tygodniu przed snem lubiłem zapalić i się zastanawiam czy tu w jakiś sposób może wchodzić w interakcje. Nigdzie w necie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi czy mogę czy nie, wiecie może jak to wygląda?
Szacuny
9
Napisanych postów
61
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
3489
Nisko masz tescia po tym HCG w jakich dawkach brałes?, pewnie będziesz musiał wrzucić więcej HCG żeby dobić chociaż do połowy zakresu, ale niech się jeszcze wypowiedzą bardziej doświadczeni.pozdro