"Życie jak ring,gong jeden błąd gleba,dużo nie trzeba,wystarczy sie nie dać"
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
a tak pzoatym popieram ci bo skoro dopiero zaczynasz to zawsze jest strach
ja jak poszlem pierwszy raz na trening zobaczylem same karki to sie rzperazilem a koles co z nim cwiczylem domnie mowi ze dzis niecwiczy to mowi**** ja tez nie cwicze ale jakos 1 miech anjgorszy teraz niema roznicy z kim walcze psychika i tyle
"I promise one thing, lots of violence." - Wanderlei Silva
Doradca w dziale Scena MMA i K-1
Autor www.fight24.pl
Po pierwsze: życiu do*****a pana

Po drugie: ogólnie rzecz biorąc cały czas praca nogami, nie stój w miejscu bo to najgorsze co możesz zrobić.Non stop chodzenie, od czasu do czasu ciosy, nie ma co kombinować bo to 1 raz.
Po trzecie: powodzenia.
dobry koks nie jest złym koksem!!!!!!!!!!! www.kick-boxer.pl
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/
Po drugie ruszaj się.
Po trzecie nie nastawiaj się wyłącznie na defensywę,
kilka razy widziałem ziomków zesranych ze strachu schowanych przez 3/4 walki za podwójną gardą.Nie bój się za***ać

Zmieniony przez - MisieXL w dniu 2006-12-06 18:44:05
Good ol' chicken!

"Życie jak ring,gong jeden błąd gleba,dużo nie trzeba,wystarczy sie nie dać"
Nie udawaj nikogo większego lepszego bo u chłopakow mozesz szybko stracic
"Nie w teorii, lecz w praktyce"
i dostaniesz po rzyci

Co Ty opowiadasz ..... jak sie cofnie do obrony, to niech trzyma szczelna i wysoka garde i na nia niech wszystko zbiera ....
jak ochlonie to niech rusza do przodu ...
a poza tym to przy cofaniu jest jeszcze cos takiego jak ciosy kontrujace wiec to tez moze zastosowac ....
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/
jedna z zasad Yamashity: nie zrobisz postępów, zaczynając naukę od obrony. zobaczysz, że obrona miesci się w ataku.
umieć się bronić się można i trzeba, bo ataku cały czas nikt nie wytrzyma. ale nie mozna wychodzić do ringu z nastawieniem na obronę. stąd moja rada, żeby nie wycofywac się do obrony.
ja ci mogę doradzić tylko, żebys się nie przejmował obitą twarzą. to jest nauka i bez tego sie po prostu nie nauczysz. dlatego nie ma się co chować za gardą, wycofywac, tylko na ile kondycja i sytuacja pozwala nacierać.
to jak w szachach: kto ma inicjatywę, ten ma przewagę.
no, chyba, ze ma się cudowny timing i bije w tempo z kontry

Zmieniony przez - Jodan w dniu 2006-12-07 17:18:16