hehe znaczy co sugerujesz?
...
Napisał(a)
piracetam good shit... 3g piracetamu + 2g alc + troche koffy i ewentualnie cholina i tyrozyna i jest dobrze 

...
Napisał(a)
znaczy sugeruje, ze patrzac na to od storny medycznej, nootropy nie pomoga w zaden sposob w nauce osobom zdrowym. Moga ew. lekko pobudzac jak kofeina.
...
Napisał(a)
a co rozumiesz przez "pomoc w nauce"???
lepsze dokrwienie mozgu, lepsze dotlenienie i odzywienie = lepsze jego funkcjonowanie czyli szybsze/dluzsze zapamietywanie, mniejsze znuzenie etc...
lepsze dokrwienie mozgu, lepsze dotlenienie i odzywienie = lepsze jego funkcjonowanie czyli szybsze/dluzsze zapamietywanie, mniejsze znuzenie etc...
...
Napisał(a)
ja bralem piracetam(nootropil) przed matura pare lat temu, mi pomogl bardzo. Dawkowalem: jedna tabletka rano(tylko niewiem czy 400 czy 800mg) druga popoludniu+wit pp 200mg i na noc wit pp 200mg
...
Napisał(a)
mam pytanie do osob stosujacych piracetam.
czy odnotowaliscie spadki sily w trakcie zazywania piracetamu? Ja mam wrazenie, ze robie sie strasznie slaby i to praktycznie po 2dniach stosowania...podchodzilem juz do tego supla kilka razy...i za kazdym razem sila gdzies ginie...nie dzwigam tego co normalnie...jak, by w miesniach nie zachodzil skurcz odpowiedzialny za naprezenie i udzwig ciezaru.....
prosze o odp.
p.s.
to samo sie tyczy aniracetamu (sprawdzalem :>)
czy odnotowaliscie spadki sily w trakcie zazywania piracetamu? Ja mam wrazenie, ze robie sie strasznie slaby i to praktycznie po 2dniach stosowania...podchodzilem juz do tego supla kilka razy...i za kazdym razem sila gdzies ginie...nie dzwigam tego co normalnie...jak, by w miesniach nie zachodzil skurcz odpowiedzialny za naprezenie i udzwig ciezaru.....
prosze o odp.
p.s.
to samo sie tyczy aniracetamu (sprawdzalem :>)
...
Napisał(a)
niczego takiego nie odnotowałem, a piracetam bralem kilka razy w zyciu
swoja droga - odswiezyles dwa podobne tematy sprzed lat. W podwieszonych jak byk wisi, że refresh = ban.
swoja droga - odswiezyles dwa podobne tematy sprzed lat. W podwieszonych jak byk wisi, że refresh = ban.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!