Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pistolet do masażu - jaki wybrać?

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 482

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 440 Wiek 36 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11061
Planuje kupić Pistolet do masażu MASSAGE GUN ULTRA COOL EDITION? Czy to jest dobry wybór? Jaki polecacie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78019 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766910
Rzeczywiście opcja chłodzenia, czy też ogrzewania określonych miejsc na naszym ciele nie będzie specjalnie istotna. Większą uwagę należy zwrócić w przypadku takiego urządzenia na parametry, które zostały już wspomniane w wypowiedzi powyżej. Szczególnie moc urządzenia. W tym zakresie cenowym rzeczywiście raczej zdecydowanie większość będzie jednym i tym samym sprzętem. Często można spotkać urządzenia o mocy 10W. Raczej sugeruję szukać trochę większych pojemności w tym kierunku.

https://www.sfd.pl/zapytaj/skad-wiedziec-jak-uzywac-pistoletu-do-masazu-q9990

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9152 Napisanych postów 83455 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705605
Musiszsobie porównać moc silnika ,amplituda,częstotliwość uderzeń itd

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34742 Napisanych postów 25139 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282574
Większość z tych pistoletów w przedziale 200-300 zł to jedno i to samo z chin tylko naklejka inna. Ja mam pistolet już kilka lat i używamy z żoną bardzo czesto i jak najbardziej się sprawdza a kupilśmy taki typowy do 300 zł ( jakich pełno w necie )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 440 Wiek 36 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11061
Jakiego masz producenta?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12438 Napisanych postów 161886 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240230
ja mialem z biedronki, kiedys byla promka za 250 zl dwa pistolety i wzialem z kumpem, pozniej upadl mi na glebe i sie popsul, teraz mam
https://allegro.pl/oferta/pistolet-do-masazu-plecow-ciala-massage-gun-pro-glowica-podgrzewana-do-61c-14662213030
i jest naprawde calkiem spoko jak za ta cene :) moge polecic z czystym sumieniem. Fajna jest ta pomaranczowa koncowka do okolic okolostawowych. Metalowa z kolei ladowana jest opsobno przez usb i calkiem spoko sie nagrzewa, zeby masowac z bodzcem cieplnym.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tylko mam dylemat czy zakupić pistolet, który nagrzewa tak jak twój czy chłodzi. Wiadomo tak po treningu to raczej chłodzenie jest wskazane niż grzanie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12438 Napisanych postów 161886 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240230
Wszystko zalezy od potrzeby stosowania takiego sprzetu. Najwazniejsza bedzie tutaj tehcnika wykorzystania pistoletu, czy zastosowanie czestotliwosci w zaleznosci od pory dnia, okresu treningowego. Top jak z rollerem, ktory swego czastu stal sie modnym narzedziem, a i tak 80% z tego co wiedze nie wie jak prawidlowo taka rolke wykorzystac, wskakuja na walek i przetaczaja swoje cialo niczym ciasto pod walkiem%) podobnie jest z pistoletem. Wiekszosc leci na pale powodujac czasem wzrost napiecia zamiast rozluznienie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Bardziej potrzebuje jako rozluźnienie do bieganiu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17763 Napisanych postów 132940 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464506
Nie wiem czy jest sens w grzane końcówki się bawić bo naprawdę sporo czasu w jednym miejscy byś musiał spędzić aby ta temperatura miała wpływ na tkankę

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli twoim zdaniem końcówka grzejąca nie jest potrzebna?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17763 Napisanych postów 132940 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464506
Wg mnie czas na jaki jest wystwione działanie na dany obszar tak mocno go nie nagrzeje chyba że naprawdę dobrą temperature to osiąga. Akurat z grzejącym nie miałem doczynienia to nie wiem jak to mocno grzeje.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening Push Pull - ocena

Następny temat

Trening Split - ocena

Alldeynn
Polecane artykuły