Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Rzeczywiście opcja chłodzenia, czy też ogrzewania określonych miejsc na naszym ciele nie będzie specjalnie istotna. Większą uwagę należy zwrócić w przypadku takiego urządzenia na parametry, które zostały już wspomniane w wypowiedzi powyżej. Szczególnie moc urządzenia. W tym zakresie cenowym rzeczywiście raczej zdecydowanie większość będzie jednym i tym samym sprzętem. Często można spotkać urządzenia o mocy 10W. Raczej sugeruję szukać trochę większych pojemności w tym kierunku.
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
Większość z tych pistoletów w przedziale 200-300 zł to jedno i to samo z chin tylko naklejka inna. Ja mam pistolet już kilka lat i używamy z żoną bardzo czesto i jak najbardziej się sprawdza a kupilśmy taki typowy do 300 zł ( jakich pełno w necie )
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
ja mialem z biedronki, kiedys byla promka za 250 zl dwa pistolety i wzialem z kumpem, pozniej upadl mi na glebe i sie popsul, teraz mam https://allegro.pl/oferta/pistolet-do-masazu-plecow-ciala-massage-gun-pro-glowica-podgrzewana-do-61c-14662213030 i jest naprawde calkiem spoko jak za ta cene :) moge polecic z czystym sumieniem. Fajna jest ta pomaranczowa koncowka do okolic okolostawowych. Metalowa z kolei ladowana jest opsobno przez usb i calkiem spoko sie nagrzewa, zeby masowac z bodzcem cieplnym.
Szacuny
6
Napisanych postów
440
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
11061
Tylko mam dylemat czy zakupić pistolet, który nagrzewa tak jak twój czy chłodzi. Wiadomo tak po treningu to raczej chłodzenie jest wskazane niż grzanie.
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
Wszystko zalezy od potrzeby stosowania takiego sprzetu. Najwazniejsza bedzie tutaj tehcnika wykorzystania pistoletu, czy zastosowanie czestotliwosci w zaleznosci od pory dnia, okresu treningowego. Top jak z rollerem, ktory swego czastu stal sie modnym narzedziem, a i tak 80% z tego co wiedze nie wie jak prawidlowo taka rolke wykorzystac, wskakuja na walek i przetaczaja swoje cialo niczym ciasto pod walkiem%) podobnie jest z pistoletem. Wiekszosc leci na pale powodujac czasem wzrost napiecia zamiast rozluznienie
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Nie wiem czy jest sens w grzane końcówki się bawić bo naprawdę sporo czasu w jednym miejscy byś musiał spędzić aby ta temperatura miała wpływ na tkankę
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Wg mnie czas na jaki jest wystwione działanie na dany obszar tak mocno go nie nagrzeje chyba że naprawdę dobrą temperature to osiąga. Akurat z grzejącym nie miałem doczynienia to nie wiem jak to mocno grzeje.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.