2,5-letni APBT Red Nose. Jest to rasa na ktora nie trzeba miec pozwolenia. Pies jest synem Kasandry(3 foto to ona - babcia m.in. Capri z Chain Kennel i Jessi z Maximus Kennel) i Bruna (PKKW 8/02).Pies nie ma papierów. Wazy okolo 37 kg. Mial naruszone wiezadla, obecnie jest wsz. znakomicie i kolano ma pełna stabilnosc, pies jest calkowicie sprawny. (Zdjecia Haziego mozna znalezc m.in. na plytach o treningu i wychowaniu teriera typu bull dostepnego na Allegro).Mieszkal w bloku, jest czysty i dobrze ulozony (ale kiedy zostaje sam moze niszczyc drzwi). Przyjaznie nastawiony do dzieci. Nie wykazuje agresji w stosunku do innych zwierzat. to zrownowazony, silny pies - nie wariat ale swiadom swojej sily zwierzak. jest b. posluszny - chodzi na glos. wlasciciel moze mu spokojnie wyciagac z pyska kosc i pies nawet nie warknie:). podstawowe pytanie - czemu pozbywam sie tego zwierzaka - mam jego matke, siostre itd i pies nie spelnia swojej roli jako reproduktor, mam "dostepnych" innych, nie moge mu tez poswiecac tyle czasu ile bym chcial - a Hazi najbardziej z mojego "stadka" garnie sie do ludzi.
nadaje sie znakomicie do domu z ogrodem, jako "maskotka" i idealny towarzysz. lubi jezdzic samochodem. nie ma specjalnych wymagan co do diety. najbardziej jednak lubi sucha karme.
wszystkich zainteresowanych zapraszam na gg (7810697)
3 typy osobnikow - "siemka. a czy dobrze sie gryzie?"
- "siemka. a za 200 zł go sprzedasz?" oraz namietni zbieracze fotek i klipow z hazim(kupcie plytke, wejdzcie na nasze strony internetowe itd) - tym 3 typom dziekuje ale szanujcie moj czas i nie zawracajcie mi glowy. a tym naprawde zainteresowanym moge przeslac dowolne foto haziego, wymiary, klipy itd. istnieje rowniez mozliwosc dowozu psa do kupujacego-wsz. do dogadania