Szacuny
0
Napisanych postów
124
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1087
Witam ponieważ przeszukałem zaspoby archiwalne SFD i nie uzyskałem na moje pytanie odpowiedzi zadam je tutaj.
Czy piecie piwa od czasu do czasu powoduje tycie?
Np.Poniedzialem 3-5 piw,środa podobnie,pózniej dopiero w następny poniedziałek.?Acha i czy picie piwa na czczo tez moze miec jakies konsekwencje w postaci wiekszego brzucha?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
który jest najemniej szkodliwy trudno powiedziec....napewno po czystej ( nie zadnej smakowej) kac jest najmniejszy...moze jest to jakis wykladnik szkodliwosc....zreszta co tu rozkminiac wiadomo ze kazdy szkodzi w ilosci zmieniajacej swiadomosc. A nie wazne jaki pijesz tylo do jakiego stanu sie doprowadzasz po nim
Szacuny
3
Napisanych postów
279
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1386
sprawdź sobie ile kalorii ma takie piwo, a potem weź to razy 5. Wszystko jasne? A pomysł z piwem na czczo... czegoś takiego rzeczywiście nie było na forum. Bez sensu jest picie takich ilości piwa. Rozumiem 2, góra 3 na tydzień, wystarczy. No i oczywiście nie jednego dnia. Najlepiej jednak unikać piwa i wszelkiego rodzaju alkoholu. Według Pudziana wypicie kilku piw podczas jednego wieczoru, powoduje cofnięcie się w treningach o kilka tygodni. Jest w tym na pewno trochę prawdy.
Szacuny
0
Napisanych postów
278
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1043
smialo mozesz pic raz na jakis czas czyli tak mniejwiecej 3-4 na tydzien nie na dzien, piwko jest dobre bo wspomaga apetyt i pomaga rozkladac jedzonko w brzuszku ale nie za duzo alkoholiku pamietaj zarcik...
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
290
Ujme to tak:wszystko jest dla ludzi ale trzeba wiedzieć jak z tego kożystać więc musisz wybrać albo trening albo piwko tu masz stronke i oblicz sobie kalorie http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/kalorie_1.html
Szacuny
0
Napisanych postów
124
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1087
Podbudowaliście mnie nie ma co . Ale tego oczekiwałem konkretnej odpowiedzi a nie glendzenia od rzeczy,wiadmo fachowcy.
Z drugiej strony tak siedząc w knajpie i rozmawiając to chyba tylko herbate albo sok mozna tylko pić.
Ale jak tak sobie mysle...Życie to sztuka wyboru.
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Zmieniony przez - Vivan w dniu 2005-08-03 22:03:30