Jakto gejowskie? Obsciskuje sie tam z jakimis facetami? Bo nie zauwazylem. Jak patrzysz na zdjecia babeczek to mowisz ze sa lesbijskie? Nie mam pojecia czy ten koles jest homo czy nie, ale zdjecia sa normalne, acz zrobione dla kobiet, zeby mogly sie tez ponapalac, a on dzieki temu znajdzie fanki ktore same mu chetnie wskocza, na ramiona oczywiscie ;]
...
Napisał(a)
Sylwetka świetna. Ramiona ma nieproporcjonalnie duże.
Dlatego ma zadatki albo na zawodowego kulturystę (oni muszą mieć wielkie ramiona, nawet kosztem estetyki) albo na modela do magazynów dla gejów.
Dlatego ma zadatki albo na zawodowego kulturystę (oni muszą mieć wielkie ramiona, nawet kosztem estetyki) albo na modela do magazynów dla gejów.
...
Napisał(a)
ten gosc to nic nadzwyczajnego, amerykanski amator jakich wielu, fajna ma tylko dziewczne( musialem was zawiesc - nie jest gejem :(( )

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
...
Napisał(a)
Mnie zawiodłeś jedynie w kwestii, że taka dzioucha jest już zajęta.

...
Napisał(a)
pdealskie foty , to pewnie pedal jest jakis. Wstyd.
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
pedalskie foty..wszystkie zawody kulturystyczne polegaja na tym ze mezczyzni chodza w majtkach po scenie i sie preza..to sa pedaly?
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
no a jaki normalny facet smaruje sie oliwka, zaklada stringi i prezy sie przed innymi facetami ?
czekam na wypowiedz seby albo olokka

czekam na wypowiedz seby albo olokka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Sami Al Haddad - IFBB Pro.
Następny temat