Czy moglby ktos zamiescic tu zdjecia plakatow OLIMPu z Kamila Porczyk. Bylbym bardzo wdzieczny :) Co zrobic zeby zdobyc taki plakat?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pytajcie w SKLEPACH z odrzywkami ja tak robilem i mam juz kazdy z olimpu oczywiscie najlepszy jest z Aleksandrą Kobielak reklamującą L-Karnityne w plynie
))

...
Napisał(a)
Napisz do OLIMP na priva
Jeżeli mają taki plakat na stanie to może razem do jakiegoś zamówienia w sklepie internetowym na stronie http://www.sportatut.com.pl/sport/ dołączą Ci go do paczki.
Napisz maila i spytaj czy jest taka możliwość
Jeżeli mają taki plakat na stanie to może razem do jakiegoś zamówienia w sklepie internetowym na stronie http://www.sportatut.com.pl/sport/ dołączą Ci go do paczki.
Napisz maila i spytaj czy jest taka możliwość

"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
...
Napisał(a)
Ja chcialem kiedy plakat Kobielak ale nie dolozyli do paczki...moze nie mieli nie wiem...:P
ps.jak dostaniesz plakat ,daj znac
Zmieniony przez - ziki2000 w dniu 2004-03-08 22:49:31
ps.jak dostaniesz plakat ,daj znac

Zmieniony przez - ziki2000 w dniu 2004-03-08 22:49:31
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Aitor mozesz poszukac zdjec Kamili w necie, jest sporo tego.
Pozniej wystaczy powiekszyc i zeskanowac ;)
Pozniej wystaczy powiekszyc i zeskanowac ;)
...
Napisał(a)
ten plakat Kamili Porczyk jest wypasiony! wiele osob zamiast przed lustrem przed tym plakatem cwiczy ;]
...
Napisał(a)
Jaki to dokladnie? wrzuccie fotke moze tego plakatu jak macie.
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Z mila checia bym przygarna plakat ale Piotra Gluchowskiego lub Mariusza Strzelinskiego 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!