Moja dziewczyna zaczyna swoja przygode z silownia . diete juz ma . Chce zgubic troche brzuszka i poprawic swoja sylwetke ma 23 lata waga 68 wzrost 159cm . Czy moglby podac rozpisany trening dla początkującej na silowni . Ja myślałem nad fbw 3x w tyg i po treningu silowym 20 min cardio ? co o tym myslicie ? czy macie moze jakies inne pomysly ? z góry dzieki i Pozdrawiam .
Moja dziewczyna zaczyna swoja przygode z silownia . diete juz ma . Chce zgubic troche brzuszka i poprawic swoja sylwetke ma 23 lata waga 68 wzrost 159cm . Czy moglby podac rozpisany trening dla początkującej na silowni . Ja myślałem nad fbw 3x w tyg i po treningu silowym 20 min cardio ? co o tym myslicie ? czy macie moze jakies inne pomysly ? z góry dzieki i Pozdrawiam .
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Ale na redukcji pierwsze skrzypce bedzie odgrywało odzywianie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Trzeba sobie wybrać co jest priorytetem w sylwetce i zacząć działać w tym kierunku :)
Jak zamierzasz ćwiczyć na siłowni to wszystko możesz skonsultować z trenerem :) a jak zamierzasz ćwiczyć w domu to dobór odpowiedniego sprzętu jest bardzo ważny a plany treningowe możesz znaleźć na forach :)
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.