Witam. Mam 14 lat w sumie 15 ale skoncze 15 dopiero we wrzesniu. Chce zacząc chodzic na siłownie mam 168cm waze około 57kg dokladnie nie moge okreslic bo zepsuła mi sie waga ;D. Mógl by mi ktos podac rozpiske moze byc nawet na 6 dni w tygodniu + niedziela wolne musi byc. Sam nie znam się wogole na cwiczeniach więc prosze nie mówic ułóz sobie sam bo jest to dla mnie niewykonalne. Powiem tak: chce jeszcze urosnąc a cwiczyc tez chce wiec prosze o jakis plan na początek. Kurde nie wiem jak to ując ale chce zacząc cwiczyc ale nie wiem od czego. do dyspozycji mam laweczkę prostą, laweczkę skosną, sztange długą sztangę krótka , hantle sztangę lamaną wyciąg takie rurki na których się wisi na rękach i podciąga z ugiętymi kolanami i taką rurke do podciągania się.
Waga: 58
Wzrost: 168
Cel treningowy: rzezba, siła
Staż treningowy na słowni: wogole
Uprawiane inne sporty: zadne
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): sztanga lamana dluga krótkaaweczkę prostą, laweczkę skosną,wyciąg, takie rurki na których się wisi na rękach i podciąga z ugiętymi kolanami i taką rurke do podciągania się.
Dieta: zadna
Przeciwskaznania medyczne: zadne
Zażywane suplementy: zadne
Waga: 58
Wzrost: 168
Cel treningowy: rzezba, siła
Staż treningowy na słowni: wogole
Uprawiane inne sporty: zadne
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): sztanga lamana dluga krótkaaweczkę prostą, laweczkę skosną,wyciąg, takie rurki na których się wisi na rękach i podciąga z ugiętymi kolanami i taką rurke do podciągania się.
Dieta: zadna
Przeciwskaznania medyczne: zadne
Zażywane suplementy: zadne
1