...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ogólnie plan nie wygląda źle, ćwiczenia są dobrane dobrze, głównie wielostawowe. Ilość powtórzeń i serii też wydaje się być ok. Jednak ćwiczenie na bok barków powinieneś przerzucić do dnia push, a w dzień pull dodać coś na tył barków. No i brakuje mi ćwiczenia na dwugłowe uda angażującego jego druga funkcje, czyli ugięcie stawu kolanowego.
...
Napisał(a)
Czy mógłbyś podrzucić mi jakis sensowny pomysł? Nie mam dostępu do normalnej siłowni więc bazuje na ćwiczeniach wielostawowych i sprzęcie który posiadam.
...
Napisał(a)
Na tył barków moim zdaniem najlepszym ćwiczeniem byłby face pull, który ma dodatkowo inne zalety, ale jeżeli nie masz wyciągu, może to być zwykle unoszenie hantli w opadzie tułowia. Jeśli chodzi zaś o dwugłowe uda, to najlepszym wyborem będzie uginanie podudzi z hantla między stopami, czyli taka imitacja uginania na maszynie.
...
Napisał(a)
Dziękuję za pomoc, facepull mam wpisane właśnie, możliwe że nie zauważyłeś, pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!