Witam!
Na początku chciałbym wyrazić skruchę, że powielam ten temat.
Przejdźmy do rzeczy. Interesuje mnie rozbudowanie masy partii mięśni opisanych w temacie, są to mięśnie: klatki piersiowej, pleców, barków i ramiennych.
Ewentualnie dopuszczam jakieś ćwiczenie na zarysowanie mięśni nóg.
Mam dostęp do profesjonalnej siłowni. Nie chce się paść jakimiś suplementami, co najwyżej białko - na temat którego też prosiłbym o odpowiedź. Czy warto, itp.
Ćwiczę 3 razy w tygodniu wt/śr/pt - dość standardowo.
Dieta? Nie chciałbym stosować jakiejś rygorystycznej diety, ale mile widziane wskazówki dotyczące normalnego jedzenia.
Waga: 70
Wzrost: 180
Cel treningowy: Masa
Staż treningowy na słowni: Początkujący
Uprawiane inne sporty: Brak
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): W pełni wyposażona siłownia
Dieta: Brak
Przeciwskaznania medyczne: Brak
Zażywane suplementy: Brak
Na początku chciałbym wyrazić skruchę, że powielam ten temat.
Przejdźmy do rzeczy. Interesuje mnie rozbudowanie masy partii mięśni opisanych w temacie, są to mięśnie: klatki piersiowej, pleców, barków i ramiennych.
Ewentualnie dopuszczam jakieś ćwiczenie na zarysowanie mięśni nóg.
Mam dostęp do profesjonalnej siłowni. Nie chce się paść jakimiś suplementami, co najwyżej białko - na temat którego też prosiłbym o odpowiedź. Czy warto, itp.
Ćwiczę 3 razy w tygodniu wt/śr/pt - dość standardowo.
Dieta? Nie chciałbym stosować jakiejś rygorystycznej diety, ale mile widziane wskazówki dotyczące normalnego jedzenia.
Waga: 70
Wzrost: 180
Cel treningowy: Masa
Staż treningowy na słowni: Początkujący
Uprawiane inne sporty: Brak
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): W pełni wyposażona siłownia
Dieta: Brak
Przeciwskaznania medyczne: Brak
Zażywane suplementy: Brak