Cześć,
Wcześniej bazowałem na kalinistyce ale postanowiłem dołożyć trochę mięsa, więc dołożyłem ciężary. Natomiast problem polega na tym że czasami mogę pozwolić siebie na wyjście na siłownię, a czasami robię trening w domu gdzie mam trochę sprzętu: poręcze do dipów, drążek trochę bardziej rozbudowany, kettle X2 16kg, dużo gum oporowych, kółko do treningu brzucha, paraletki i koszulkę z max obciążeniem 20kg.
Zależy mi żeby na planie w którym to jeżeli mogę to idę na siłownię, a jeżeli nie to atakuje mięśnie podobnie w domu.
Ułożyłem coś takiego. Natomiast mam dwa problemy:
1. Nie wiem gdzie wrzucić dipy bo uwielbiam te ćwiczenie i jest to trochę moją bazą pod inne aktualności.
2. Nie wiem czy zastąpić martwy ciąg w razie braku siłowni.
Zestaw A
1. Przysiad 4s
2. Podciąganie nachwytem 5s
3. Wycisk hantli lub pompki klasyczne z obciążeniem 4-5s
4. Militarny press sztanga lub guma/kettle 4-5s
5. Wyciskanie wąsko lub diamenty 4-5s
6. Uganianie hantli na biceps stojąc 4-5s
Zestaw B
1. Wykroki 4s
2. Martwy ciąg lub (tu nie wiem czym to zastąpić jak nie mam siłowni) 4s
3. Wycisk dodatni lub pompki w podporze 4-5s
4. Podciąganie podchwyt lub neutralnie
5. Ściąganie wyciągu lub gumy na triceps 4-5s
6.uginanie hantli chwyt młotkowy
Zestawy będą robione A-B-A i w następnym tyg B-A-B
Wiem że brzuch pracuje przy kilku ćwiczeniach ale mimo wszystko myślę że od czasu do czasu też go troche zmęczę.
Sorry za wypracowanie.
Wcześniej bazowałem na kalinistyce ale postanowiłem dołożyć trochę mięsa, więc dołożyłem ciężary. Natomiast problem polega na tym że czasami mogę pozwolić siebie na wyjście na siłownię, a czasami robię trening w domu gdzie mam trochę sprzętu: poręcze do dipów, drążek trochę bardziej rozbudowany, kettle X2 16kg, dużo gum oporowych, kółko do treningu brzucha, paraletki i koszulkę z max obciążeniem 20kg.
Zależy mi żeby na planie w którym to jeżeli mogę to idę na siłownię, a jeżeli nie to atakuje mięśnie podobnie w domu.
Ułożyłem coś takiego. Natomiast mam dwa problemy:
1. Nie wiem gdzie wrzucić dipy bo uwielbiam te ćwiczenie i jest to trochę moją bazą pod inne aktualności.
2. Nie wiem czy zastąpić martwy ciąg w razie braku siłowni.
Zestaw A
1. Przysiad 4s
2. Podciąganie nachwytem 5s
3. Wycisk hantli lub pompki klasyczne z obciążeniem 4-5s
4. Militarny press sztanga lub guma/kettle 4-5s
5. Wyciskanie wąsko lub diamenty 4-5s
6. Uganianie hantli na biceps stojąc 4-5s
Zestaw B
1. Wykroki 4s
2. Martwy ciąg lub (tu nie wiem czym to zastąpić jak nie mam siłowni) 4s
3. Wycisk dodatni lub pompki w podporze 4-5s
4. Podciąganie podchwyt lub neutralnie
5. Ściąganie wyciągu lub gumy na triceps 4-5s
6.uginanie hantli chwyt młotkowy
Zestawy będą robione A-B-A i w następnym tyg B-A-B
Wiem że brzuch pracuje przy kilku ćwiczeniach ale mimo wszystko myślę że od czasu do czasu też go troche zmęczę.
Sorry za wypracowanie.