Waga : 83 kg
Wzrost : 178 cm
Cel treningowy : nabycie miesni
Staż treningowy na siłowni : 2 tygodnie
Uprawiane inne sporty : żadnych ale praca fizyczna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full osprzęt silownia
Dieta : formalnie żadnej diety ale uważam co jem aby nie było tłuszczy. Od roku nie używam cukru i bardzo delikatnie skromnie że slodyczami
Przeciwskazania medyczne : zadnych
Zażywane suplementy : gainer., kreatyna, cutrilline, AAKG.
Ostatnio przerabiany plan: nigdy
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): nie wykonywalem
Plan na zdjęciach.
Środa wolne.
Czwartek i piątek taki sam ją poniedziałek i wtorek.
Sobota wolne.
Niedziela Cardio razem z żoną delikatnie
Wiem że na maszynach ale chodzę na masowo siłownię. Na te era aby termin zrobić trzeba ok 2 tygodnie czekać. Zrobił mi plan ale to była porażka
Poszperalem w necie i utworzyłem coś takiego.
Czekam na lepszego trenera az dorwe. Ale w tygodniu chodzę późnym wieczorem gdy ich już nie ma.
Zmieniony przez - Landofcharms w dniu 2019-10-22 18:44:51
Waga : 83 kg
Wzrost : 178 cm
Cel treningowy : nabycie miesni
Staż treningowy na siłowni : 2 tygodnie
Uprawiane inne sporty : żadnych ale praca fizyczna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full osprzęt silownia
Dieta : formalnie żadnej diety ale uważam co jem aby nie było tłuszczy. Od roku nie używam cukru i bardzo delikatnie skromnie że slodyczami
Przeciwskazania medyczne : zadnych
Zażywane suplementy : gainer., kreatyna, cutrilline, AAKG.
Ostatnio przerabiany plan: nigdy
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): nie wykonywalem
Plan na zdjęciach.
Środa wolne.
Czwartek i piątek taki sam ją poniedziałek i wtorek.
Sobota wolne.
Niedziela Cardio razem z żoną delikatnie
Wiem że na maszynach ale chodzę na masowo siłownię. Na te era aby termin zrobić trzeba ok 2 tygodnie czekać. Zrobił mi plan ale to była porażka
Poszperalem w necie i utworzyłem coś takiego.
Czekam na lepszego trenera az dorwe. Ale w tygodniu chodzę późnym wieczorem gdy ich już nie ma.

Zmieniony przez - Landofcharms w dniu 2019-10-22 18:44:51