...
Napisał(a)
Po jakim czasie PIERWSZE efekty po enanthate ? Bije 300 mg co 6 dni , Od pierwszego strzała minęło 3 tygodnie równo i nic narazie nie odczuwam. Kiedy można się spodziewać że zacznie działać ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jaka dieta? ankieta dzialu -> https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
1. WIEK:36
2. WAGA:81
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:36
-klatka:108
-udo:
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI:8 miesięcy(przed tem nie regularnie)
6. DIETA:
-białko:140
-węglowodany:ok.350
-tłuszcz:ok.80
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:0
8. TRENING:4xfbw
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:brak
11. POZIOM BF%:nw.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):ekto
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80
-martwy ciąg:
-przysiad:
2. WAGA:81
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:36
-klatka:108
-udo:
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI:8 miesięcy(przed tem nie regularnie)
6. DIETA:
-białko:140
-węglowodany:ok.350
-tłuszcz:ok.80
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:0
8. TRENING:4xfbw
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:brak
11. POZIOM BF%:nw.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):ekto
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80
-martwy ciąg:
-przysiad:
...
Napisał(a)
Bialka troche malo, trening fbw 4 x w tygodniu to slaby pomysl na mase.Lepiej pull push leg lub split.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Kiedyś biłem test400 i pamiętam że podejrzewałem lewy towar bo też się długo wkręcal, Ok 2.5-3tygodni, ale po tym czasie obudziłem się rano z takim namiotem że rozwiało to wszystkie podejrzenia. Poczekaj jeszcze chwile, a najlepiej to wykonaj badania i zobacz jak to wygląda we krwi
1
Dużo zdrówka
...
Napisał(a)
Trzy tygodnie to akurat czas najwyższy zrobić badania. Wyjdzie ci poziom teścia i wiesz czy towar legit. A ogólnie testosteron działa od pierwszego strzału, stabilne stężenie już powinieneś mieć inna sprawa to to czego się właściwie spodziewasz?
...
Napisał(a)
Jakiekolwiek przyrostu siły, wiekszej energii na treningu , ewentualnie zwiekszenia libido też. Narazie nic, nie mówiąc juz o obwodach... Np w podciągnięciach na drążku zero progresu
...
Napisał(a)
Jesz poniżej 2700 kcal znam dziewczyny po 70 kg co redukują na 2500 kcal
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Boje się jeść zbyt dużo z uwagi na skłonność do otyłości brzusznej którą w męczarniach udało mi się wyeliminować w ostatnich latach . Tak trochę między młotem a kowadłem. Zjem za mało nie ma progresu , zjem za dużo brzuch rośnie nie proporcjonalnie względem reszty. Stąd myślałem że Teść to bardziej "wyrówna" i przekieruje odpowiednio.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
hello i have 18 month off from steroids and i will back for one want somebody can give me advice
Następny temat