Mam do Was takie pytanko. Do tej pory jestem na diecie redukcyjnej (około 2,5miecha) i efekty mam bo z 81-2kg zszedlem na 74kg :) A przedstawia sie on tak:
B: 2,5g/kg = 195g
W: 1 g/kg = 78
T: 0,7 = 55g
Razem 1589 kcal.
Chce ja jeszcze potrzymac tak zeby zgubic 2-3kg i juz ja skonczyc, no i tutaj jest moje pytanko. Skoro moje zapotrzebowanie wynosi 2300 kcal a teraz jadlem ok. 1500 to jak mam teraz ulozyc diete ? Odrazu wskoczyc o tyle kcal ?? Czy stopniowo zwiekszac ?
No i jeszczy czy moglibyscie mi powiedziec jakie powinny byc proporcje B,W,T? Bo nieche juz obrosnac w tluszcz, a musze wspomniec iż mam tendencje do tycia.
A teraz 2 sprawa:) Chcialbym zaczac po tej diecie cykl kreatynowy, tylko wlasnie nie wiem czy mozna odrazu i czy nie zaleje sie tluszczem, bo tego juz bym chyba nie zniozl ;] Bo kosztowalo mnie to troche pracy;)Czy moge to zaraz po zakonczenu diety czy mam najpierw stopniowo przejsc na normalna a dopiero potem cykl ?
I wlasnie chcialbym wiedziec jaka diete powinienem miec na cylu by po nim spadki ni byly drastyczne.
Mysle nad zakupieniem takich produkcikow
- !Trec - Creatine Micronized 200 mesh - 400g
- Olimp - ALA - 90kaps.
- !Trec - L-Glutamine Fc 200mesh - 200kaps.
Chce ALA gdyz ja mam tendiecie do tycia i glukoze raczej sobie podaruje bo to jest jednak duuza jak dla mnie ilosc ww.
Te produkty jeszcze posiadam na poczatek starcza potem tez dokupie.
- 3D Protein
- Trec - Anabolic BCAA System
Aha i czy w diecie na cyklu powinien byc dodatni bilans?
Czy powininem dokupic cos jeszcze ??
Bardzo prosze o pomoc tak i w diecie jak i w suplementacji. Bardzo dziekuje z gory za odpowiedz.
Pozdrawiam serecznie.
Pozdro !