Kreatyne stosuję od 2 tyg.
...
Napisał(a)
Witam Serdecznie. Wcześniej jadłem koncentrat białka i kreatyne . Kreatyna rano na czczo i odrazu po treningu. Do tego po obiedzie i godzine po treningu koncentrat białka. Niestety białko się skończyło i było trzeba dokupić, jednak przerzuciłem się na izolat białka Scitec nutrition - 100% whey isolate. Jednak izolat bierze się odr azu po treningu i teraz czy mogę kreatyne i białko wziąć odrazu po treningu jednocześnie? Czy muszę zachować jakieś odstępy ? Czy mogę brać kreatynę przed treningiem i potem białko po treningu? Czy kreatyne trzeba brać tylko po treningu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możesz brać kiedy ci wygodnie, jeśli bierzesz. Jak dieta?
...
Napisał(a)
izolat nieopłacalna inwestycja jeżeli nie jesteś zawodowcem, zostaw koncentrat
...
Napisał(a)
izolat czy wpc nie poczujesz różnicy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
mozessz spokojnie mieszac kreatyne z biakiem pora brania kreatyny dowolna co do białka j/w na tym etapie nie ma co przeplacac 

Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
@Fighter, jak już kupił to ciężko by został przy koncentracie
...
Napisał(a)
tak, ale uwaga na przyszłość
...
Napisał(a)
No ok, wielkie dzięki. Kupiłem izolat bo myślałem, że jest po prostu lepszy no ale na przyszłość to może faktycznie koncentrat. A jeśli chodzi o dietę to staram się by była jak najlepsza, na codzień szkoła więc są pewne utrudnienia ale się staram by była jak najbardziej wartościowa. No ale jeżeli wezmę białko i kretynę odrazu po treningu razem to przecież kreatyna się nie wchłonie tak szybko, osobiście wolałbym brać kreatynę przed treningiem no ale czy tak można? Czy będą efekty jeżeli będę brał przed ?
...
Napisał(a)
napisaliśmy ci, że możesz brać przed, po, od razu itp. bo to nie ma żadnej różnicy... Jak się boisz, że umrzesz bo wziąłeś kreatyne razem z białkiem, to weź przed treningiem 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat