Szacuny
1
Napisanych postów
68
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1086
Witam
2 tygodnie temu miałem zabieg stulejki lekarz kazał mi dezynkefować i śćiągać napletek więc tak zrobiłem.Byłem u niego 2 dni temu lekarz stwierdził ,że jest wszytko dobrze ,jednak jest pewien problem że napletek ciężko schodzi w stanie wzwodu czy da się to jakoś poprawić dodam że posiadam jeszcze szwy na penisie .Dziękuje za odpowiedź.Sciągałem napletek w stanie wzwodu na sucho czy to ma znaczenie?
Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79357
jak robiłeś zabieg u dobrego lekarza, to po zdjęciu szwów zapewne umówi Cie jeszcze na wizytę kontrolną.. przy sciaganiu szwów powiedz mu ze przy wzwodzie masz problemy ze sciągnieciem (moim zdaniem pewnie to wina dość krótkiego czasu jeszcze po zabiegu oraz szwów) Daj sobie troche czasu, ćwicz sciaganie tylko delikatnie bo sobie sam popsujesz kuśke i po sciagnieciu szwów zalozmy 2-3tyg. dalej bedziesz mial problemy to zglosisz sie i zlozysz "reklamacje"
Szacuny
1
Napisanych postów
68
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1086
Tylko szwy nie ściąga mi lekarz bo same się mają pod wpływem wody rozpuśić(czy rozpaść) lekarz jak byłem ostatnio to mówił mi że teraz mogę się w pełni cieszyć swoim penisem
Szacuny
24
Napisanych postów
248
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4318
Jak cie cos niepokoi to umow sie na wizyte,albo przedzwon do tego lekarza,majac taki problem nigdy bym nie szukal pomocy na forum,tylko udal bym sie do specjalisty'
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2
Zgadzam się z poprzednikami. Jeżeli coś Cię niepokoi to powinieneś się wybrać do lekarza. Mogę Ci polecić specjalistę. Robił operację stulejki u mojego syna: https://sky-med.com.pl/chirurgia-dziecieca/stulejka/