Miałam operację na cieśń nadgarstka ponad 2 miesiące temu, prawa ręka. Nie mogę nadal pracowac w miejscu cięcie czuję kłujący ciągnący ból, nie mogę całkiem wyprostowac dłoni i zacisnąć w pięść bez potwornego bólu.Czuję taki ból jak bym miała wczoraj przeciętą skórę a nie tak dawno.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy miałaś przeprowadzoną rehabilitacje po zabiegu , zresztą i przed bo w wielu wypadkach po prawidłowo przeprowadzonej terapii można jej uniknąć.
1
...
Napisał(a)
Znam kilka osób po takim zabiegu zarówno jedna jak i obie. Niestety większość osób nie ma żadnej poprawy lub jest jeszcze gorzej niż było przed zabiegiem.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Miałam laser i krio 7 razy i pracę z rehabilitantem gdy byłam w Polsce .Poprawiła się ruchomośc ręki natomiast kłujący ból w miejscu i okolicy rany nie ustaje. Przebywam na codzień w Uk, a tutaj nie ma rehabilitacji i jeszcze po operacji nie widział mnie doktor,dopiero 5 grudnia mam wizytę, podejrzewam, ze coś jest źle zrobione.
...
Napisał(a)
Mam pytanie. Ponieważ muszę też mieć operowaną drugą rękę, nad czym teraz poważnie się zastanawiam czy się poddać, myślę o wprowadzeniu do kanału nadgarstka ręki, która ma być operowana sterydów za pośrednictwem USG, jeden z lekarzy mi coś takiego zaproponował. Nie jest to tanie dlatego się zastanawiam czy pomoże uniknąć operacji drugiej ręki.
...
Napisał(a)
Można spróbować czegoś innego i mieć porównanie, względnie jeśli nie będzie poprawy pozostanie znowu zabieg.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jolanta65Przebywam na codzień w Uk, a tutaj nie ma rehabilitacji i jeszcze po operacji
Jak to nie ma ? Znam kilku fizjoterapeutów z UK , poza tym tam jest bardziej popularna niż w Polsce osteopatia i właśnie do osteopaty polecałbym Ci się wybrać , problem występuje w drugiej ręce, w pierwszej po zabiegu nie ustąpił można podejrzewać że przyczyna leży gdzie indziej np. związana z zaburzeniem w całej płaszczyźnie w sekwencji mięsniowo-powięziowej czy specyficzną aktywnością ruchową (np. pracą)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!