Witam . Mam problem ze strasznym poceniem sie , bardzo czesto sie poce nawet na dworze przy -30C ^^ i teraz moje pytanie czy podczas pocenia człowiek chudnie ? bo obiło mi się przez uszy takie cos , to jak ja mam przytyc ? ;/ nadrabiac plynami (woda etc) ?? diete mam ulozona pod siebie lecz nasuwa sie pytanie po co ona skoro sie poce i masa mi spada ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie chudnie sie tak to ludzie zamiast na fitness szli by na saune taniej i przyjemniej
jak sie pocisz to oczywiscie uzupelniasz plyny

jak sie pocisz to oczywiscie uzupelniasz plyny
...
Napisał(a)
Podbudowałeś mnie teraz mówiąc , że się nie chudnie
Staram się uzupelniac lecz nie jestem wstanie tyle uzupelnic ile "wyleje" sie ze mnie ...;/ najlepsze w tym to ze lekarze mi nie sie w stanie pomoc "dorastam" i jakies pseudo leki co nic nie daja.
dziekoweczka za informacje pozdro !
Zmieniony przez - hTc_ w dniu 2012-02-14 15:13:23
Staram się uzupelniac lecz nie jestem wstanie tyle uzupelnic ile "wyleje" sie ze mnie ...;/ najlepsze w tym to ze lekarze mi nie sie w stanie pomoc "dorastam" i jakies pseudo leki co nic nie daja.
dziekoweczka za informacje pozdro !
Zmieniony przez - hTc_ w dniu 2012-02-14 15:13:23
...
Napisał(a)
spoko
moze problem lezy w nieodpowiedniej diecie lub treningu ?
wklej to zobaczymy , razem z ankieta

moze problem lezy w nieodpowiedniej diecie lub treningu ?
wklej to zobaczymy , razem z ankieta
...
Napisał(a)
Nie na pewno nie ponieważ ja tego nie mam od momentu gdy zacząłem ćwiczyć , tylko od bardzo dawna :) . Na treningu sie tak nie poce jak normalnie siedzac przed kompterem ]: ..
...
Napisał(a)
Przy nadmiernym poceniu się warto wykonać jonogram, skoro dopiero zacząłeś trenować to ubytek mikroelementów z pewnością może się negatywnie odbić na funkcjonowaniu Twojego organizmu, dalej treningach itd...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jak w porządku to da. Jeśli nie to sam panel odpłatnie nie kosztuje wiele.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!