Szacuny
44
Napisanych postów
2142
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19570
MAm to samo po piciu w następny dzien może nie mam lęków ale takie "1 dniowe depresje " ale z tego co wiem to normalne bo po spożyciu duzej ilosc alko wpadasz zazwyczaj w stan eufori i ogolnego mienie wszystkiego w dupie a wracanie do trzezwosc to jakoby szok dla twojej psychiki tak mi sie wydaje i nawet kiedys sam sie tym zainteresowalem i poczytalem a pije max dwa razy na tydzien wiec to raczej nie jest poczatek alkholizmu .
a no i zapomniałem dodać że warto dać przed piciem i po piciu na śniadanie przy kacu magnez +jakies multiwitaminowy pac
Zmieniony przez - donwaz1899 w dniu 2010-09-22 07:42:21
Szacuny
32
Napisanych postów
602
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1966
Jeden z typowych objawowow neurodegeneracyjnego dzialania alkoholu u osob posiadajacych takie a nie inne predyspozycje psychiczne i spoleczne. Radze odstawic alkohol definitywnie,bo choroba sie bedzie poglebiac.Podawanie elektrolitow (jony Na+, K+) to srodek dorazny i nie wiele tutaj wniesie
Pozdrawiam
Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
Szacuny
5
Napisanych postów
89
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1816
Dzieki maras, do cyklu na odzywkach zakupuje amino kwasy + witaminy i odzzielnie witaminy. Ale ty czules jakies dolegliwosci przez caly czas czy tylko po piciu
hack_pl - Czyli zaprzestanie picia to by bylo jedyne dobre wyjscie zeby nie pogarszac mojego stanu zdrowia? i rozumiem ze leczyc a wlasciwie wyleczyc tego sie nie da tak?
Manchester Leci 4 rok kiedy ja tutaj, to zupelnie inny swiat lecz ma polskosc nie zatruta,
I wciaz pamietam skad jestem bo dba o to moje serce, moj dom moja ziemia gdzie stawialem kroki pierwsze
Szacuny
18
Napisanych postów
1065
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15416
Ja mam podobnie. Dlatego nie pije juz na upór.
Trening nie jest dodatkiem do diety, ani dieta do treningu.
To tylko niewielkie dodatki do genów, które posiadamy.
Natomiast wygląd początkującego, niekoniecznie musi odwzorowywać jego potencjał genetyczny.
Szacuny
32
Napisanych postów
602
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1966
Radykalnie przestac pic. Poki co Twoj organizm jest w dobrym stanie psychicznym i fizycznym, wiec jakos sobie radzisz.Czasami sie nawet zdarza ,ze za pol roku ,czy rok przy ciaglym piciu te objawy znika i moze ich nie byc przez 10-15 lat , ale wroca ze zdwojona sila. Widzialem juz wielu takich 30-40 latkow , niby zdrowych i silnych fizycznie , ale posiadajych po wypiciu objawy manii , depresji , lapiacych bezdechy ,czy dostajacych objawow padaczki poalkoholowej.
Mnich tybetański :)
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kochan666 mogę zagadać do każdej :) no z takim za***istym oddechem nie wątpie- aż włos sie jerzy ;)
do autora może to tylko wątpliwości , a nie zaraz najgorsze
mnie wystarczą 2 piwka na tydzień do tego jeden buh z fajki :)
Szacuny
8
Napisanych postów
69
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
628
Ciężki temat, ja niestety dzisiaj również miałem fatalne samopoczucie po wczorajszym ostrym piciu. Również posiadam zespół gilberta - i miewam znacznie gorsze samopoczucie psychiczne na kacu. Lekkie stany lękowe itp. nie wiem z czym to jest związane. Rzadko pije.
Więcej kg nie znaczy zawsze lepiej.. magazyn w pasie mi się powiększa:)
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
LInk został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu forum (zakaz podawania linków) oraz przed wypowiedzą proszę również o sprawdzenie daty i nie odświeżanie starych tematów.