...
Napisał(a)
Witam , dzisiaj na treningu naciągnąłem/lekko naderwlaem klatkę i chce szybko działać i podać bpc , ale jedyne jakie mam miało datę do końca 2022r będzie działać można podawać ? I jaka dawka 500mg codziennie przez 10 dni ? I jak podawać w okolice klatki na łączeniu z barkiem żeby podać podskórnie i nie wbić w żadna żyłę ? Przyjmujecie palcami skore czy igła pod dużym kątem ? Wykonuje się aspiracje przy takich iniekcjach czy zbędne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Aczkolwiek Pamiętam jak jeszcze peptydy nie były popularne u nas w Polsce to mój ziomeczek ściągał bpc z Anglii. On akurat wykorzystywał bpc w ramach leczenia wrzodziejącego zapalenia jelita. I on dawkował właśnie typowo oralnie rozrabiał sobie peptyd tak jak do iniekcji ale zamiast wbijać podskórnie to po prostu dawkę wypijał połykał czy jak to tam nazwiemy. Z tego co pamiętam chwalił sobie takie dawkowanie jednak tak jak wcześniej w postach wspominałem tutaj trzeba zachować dużo większą odległość od posiłku rano na czczo takie 40 minut do godziny przed zjedzeniem pierwszego pokarmu
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Jak było dobrze przechowywane pewnie będzie działać,daty są bite na oko i tak
Najlepiej w okolice kontuzji wbijać, po prostu podskórnie
Aspiracji nigdy nie robię przy inj podskórnych, bil bym min 2*250 dziennie
Dobrze było by dorzucić tb500 1 mg co 2 dni albo nawet i co dziennie
Bpc możesz dać wyżej nawet 2*500 spokojnie
Na ile pomoże, ciężko powiedzieć
Robiłeś jakieś badania co tam się dokładnie dzieje ?
Najlepiej w okolice kontuzji wbijać, po prostu podskórnie
Aspiracji nigdy nie robię przy inj podskórnych, bil bym min 2*250 dziennie
Dobrze było by dorzucić tb500 1 mg co 2 dni albo nawet i co dziennie
Bpc możesz dać wyżej nawet 2*500 spokojnie
Na ile pomoże, ciężko powiedzieć
Robiłeś jakieś badania co tam się dokładnie dzieje ?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Nie robiłem badań , nie ma bólu jakiegoś dużego ani żadnego obrzęku , siniaka itd od jakiegoś czasu czułem ze mam coś naciągnięte w klatce , dzisiaj na treningu pierwsza seria wyciskania poszła normalnie bez żadnego bólu jedynie było czuć ze coś tam jest ale bólem bym tego nie nazwał i w drugiej seri planowanej na 8 powtórzeń przy 5 poczułem kucie w tej części klatki odrazu odłożyłem sztangę dokończyłem trening delikatnie pomijać już klatkę i barki bo ból już był wyczuwalny , miałem kiedyś delikatnie naderwaną ta stronę ale wtedy to było zupełnie to innego , a teraz dużo bardziej uważam i dlatego chce już ładować peptydy , dorzucę tb500 ale na dziś pod ręka mam tylko bpc .. a co do samej iniekcji lepiej łapać skore palcami jak przy wbijaniu hcg w brzuch czy po prostu igle pod dużym katem wbijać ? Bo na klatce ciężko złapać więcej skory w palce i dosyc niewygodnie to zrobić a nie chciałbym gdzieś w żyłe trafić ;)
...
Napisał(a)
Na klatce złapiesz be, problemów skórę
Ja bym zrobił usg aby sprawdzić co się dzieje dokładnie
Ja bym zrobił usg aby sprawdzić co się dzieje dokładnie
...
Napisał(a)
Ogólnie rok po terminie to trochę słabo jak w przypadku peptydów nawet jeżeli daty nabijane są na oko to niestety w przypadku tak nietrwałych związków rok po dacie może sprawić że środek jest bezużyteczny. 10 dni to praktycznie nie pomoże ci w niczym także tutaj musisz nastawić się na nieco długotrwałe dawkowanie osobiście bym celował w minimum 8-10 tygodni. Tak jak Lodzianin pisze, można dać 2*250 plus tb500 do uzupełnienia działania. Co do miejsca injekcji nie ma konieczności podawania w miejsce uszkodzenia
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
TomQ-MAGOgólnie rok po terminie to trochę słabo jak w przypadku peptydów nawet jeżeli daty nabijane są na oko to niestety w przypadku tak nietrwałych związków rok po dacie może sprawić że środek jest bezużyteczny. 10 dni to praktycznie nie pomoże ci w niczym także tutaj musisz nastawić się na nieco długotrwałe dawkowanie osobiście bym celował w minimum 8-10 tygodni. Tak jak Lodzianin pisze, można dać 2*250 plus tb500 do uzupełnienia działania. Co do miejsca injekcji nie ma konieczności podawania w miejsce uszkodzenia
Będzie lecieć teraz cały czas do wyleczenia wszelkich objawów razem z tb500
...
Napisał(a)
Możliwe żeby mieć jakieś uczulenie na peptydy albo była po nich jakaś reakcja histaminowa ? Osobiście nie biorę nawet testosteronu bo po zastrzykach miałem problemy objawy takie jak ciepłe zimne poty , osłabienie kołatania serca itd Przed chwila wbiłem to bpc 500mcg także jest to 0,1ml także pare kropelek i objawy podobne , pierwsze 10-20 minut tragedia po 40 minutach lodowaty prysznic i już pomału przechodzi ale w sumie dalej czuje się dziwnie jakby podbite ciśnienie i tętno … W przypadku testa myślałem ze chodzi o alkohol benzylowy w oleju a raczej uczulenie na niego , ale rozmawiałem z osobami które rzeczywiście maja takie uczulenie to mówią ze po strzale to odrazu duszności i szpital nawet antyperspirantów które w składzie maja AB maja odrazu czerwone plamy na ciele … ja takich objawów nie mam także nie wiem może bardziej głowa robi robotę , bo moje objawy to tak jakby nerwica lekowa coś takiego , no bo co by się mogło stać po 0,1ml roztworu z bpc …
...
Napisał(a)
Tymbardziej ze już godzina po strzale , iniekcje zrobiona sterylnie w odciągnięte skórę bliżej pachy , także żebym trafił w żyłę to raczej nie możliwe , a jakby miało coś się stać to objawy byłby poważne , mam trochę tez przeryta głowę opowieściami jak to komuś zdarzało się wbic w żyłę przypadkiem różne rzeczy i jak temu zapobiegać … Ale z drugiej strony ludzie robię sobie sami kroplówki dożylne i jakoś się nic nie dzieje ;)
...
Napisał(a)
ja po urazie barku waliłem przez 1wsze 7dni 1g podzielone na 2 razy potem przez 6tyg 500mg podzielone na 2razy i jak koledzy wyżej TB500 jak najbardziej i można by GH dodać 3 jednostki.
...
Napisał(a)
Chyba w psychice to siedzi u ciebie
...
Napisał(a)
koles08właśnie tez myśle pierwsze 7-10 dni jechać 500mcg 2x dziennie ile do tego tb dorzucić ?ja po urazie barku waliłem przez 1wsze 7dni 1g podzielone na 2 razy potem przez 6tyg 500mg podzielone na 2razy i jak koledzy wyżej TB500 jak najbardziej i można by GH dodać 3 jednostki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!