...
Napisał(a)
Siema, mam pytanie odnosnie podciagania. Na silownie gdzie chodze nie ma drazka do podciagania ale na necie widzialem cwiczenie "podciaganie na drazku niskim" na suwnicy schmita i tu moje pytanie co sadzicie o tym cwiczeniu ktos je robil ?? Nie moge podciagac sie normalnie wiec moze takie cos byloby dobrym zamiennikiem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chodzi ci o to że zapinasz gryf na najwyższych hakach i się podciągasz? Jeżeli tak to oczywiście że można... Jak nie będziesz rył kolanami o ziemię to śmaiło możesz tak ćwiczyć 

Pozdro poćwicz ;D
...
Napisał(a)
Raczej chodzi ze się kładzie nogami na ławce a rękami łapie gryf i podciąga, to to bardziej zastępuje wiosłowanie sztangę.
Możesz tez to robić, lub j.w. i przyciąganie drążka górnego wyciągu do klatki, karu, tymi ćwiczeniami możesz zastąpić podciąganie na drążku.
P.S. chodziło Ci o takie podciąganie?
Możesz tez to robić, lub j.w. i przyciąganie drążka górnego wyciągu do klatki, karu, tymi ćwiczeniami możesz zastąpić podciąganie na drążku.
P.S. chodziło Ci o takie podciąganie?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
to jest odwrotne wiosłowanie (ang. inverted rows). Czytałem gdzieś, że to pomaga przy podciąganiu, chociaż i tak negatywy byłyby lepszym rozwiązaniem.
...
Napisał(a)
No sasiad dokladnie o to mi chodzilo :D czyli jak mowisz ze to zastepuje wioslo to nie bardzo ;/ coz bede meczyl ten wyciag chociaz zle sie na nim cwiczy i ma male obciazenie ale coz :D
bugi proowalem tez wlasnie dac na najwyzszy i jakos sie podciagac ale ni chvja przy moim prawie 190cm nie moge jakos tego ogarnac :D:D
bugi proowalem tez wlasnie dac na najwyzszy i jakos sie podciagac ale ni chvja przy moim prawie 190cm nie moge jakos tego ogarnac :D:D
...
Napisał(a)
więcej da Ci już to podciąganie na niskim niż wyciąg
...
Napisał(a)
HIPERKOKSwięcej da Ci już to podciąganie na niskim niż wyciąg
Gdyż iż ponieważ dlaczemuż?

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
...
Napisał(a)
Miało tam byc wg mnie. Dlategóż, że na moim przypadku wyciąg wgl się nie sprawdził, a te odwrotne wiosłowanie przeciwnie. Może na niego będzie działało inaczej, najlepiej niech spróbuje obydwu i porówna ;)
...
Napisał(a)
wedlug mnie nic nei zastapi prawdziwego podciagania,lepiej zainwestowac w drazek i zanmontowac w domu niz robic jakies udziwnione wersje
...
Napisał(a)
No nic nie zastąpi podciągania, ale jak się NIE ma drążka to trzeba jakoś sobie radzić i robić coś w zamian
a P.S. pogadaj z szefem siłowni, niech zakupi drążek, bo to trochu dziwne żeby na siłowni drążka nie było.

a P.S. pogadaj z szefem siłowni, niech zakupi drążek, bo to trochu dziwne żeby na siłowni drążka nie było.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!