Witam mam pytanie, otoz podciaganie na drazku od niedawna wstawilem do swojego fbw zamiast martwego( mam 2 fbw, wczesniej mialem w obydwu martwy, teraz tylko w jednym) i geeneralnie tak z 4 razy robilem to podciaganie i mam problwm takiego typu, ze mam drazek dosc nisko ze palcami siegam podloza i wtedy nie ma zadnego problemu wykonac ruch do gory i sie podciagnac(nie wybijam sie, ale wiadomo ze te nogi cos tam moga dzialac) no i gdy zrobie jedno powtorzenie bardzo ciezko jest mi zrobic drugie(mam tu na mysli opuszczenie bez dotykania stopami ziemi)[mam je ugiete bo dosc nisko drazek])
Ciezko jest.. Dlaczego, dlatego ze po 1 z ugietymi nogami bujam sie po tym drazku a po drugie gdy wyprostuje ramiona na maxa i zwisam na tym drazku nie daje rady sie podciagnac, moze raz dam rade tak poprawnie. Natomiast gdy poloze nogi na ziemi i wykonam znowu powtorzenie z ziemi to moge zrobic z 10 takich podciagniec(pewnie dlatego ze minimalnie stopy mnie wybijaja). Jakie macie rady? Jakby co to podciagniecie z ziemi wykonuje z wyprostowanymi rekoma, mam tak idealnie drazek zrobiony, tylko jak sie podciagac bez dotykania stopami podloza.. Czy to nie jest aby kwestia tego ze mam ugiete nogi i jest ciezej? Moge je w sumie dax bardziej do przodu i nie bede dotykal ziemi. Ogolnie czy te same miesnie dzialaja gdy robie podciagniecie trzymajac sie na ziemi, a gdy robie je zwisajac?
Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-01-12 12:27:04
Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-01-12 12:33:34
Ciezko jest.. Dlaczego, dlatego ze po 1 z ugietymi nogami bujam sie po tym drazku a po drugie gdy wyprostuje ramiona na maxa i zwisam na tym drazku nie daje rady sie podciagnac, moze raz dam rade tak poprawnie. Natomiast gdy poloze nogi na ziemi i wykonam znowu powtorzenie z ziemi to moge zrobic z 10 takich podciagniec(pewnie dlatego ze minimalnie stopy mnie wybijaja). Jakie macie rady? Jakby co to podciagniecie z ziemi wykonuje z wyprostowanymi rekoma, mam tak idealnie drazek zrobiony, tylko jak sie podciagac bez dotykania stopami podloza.. Czy to nie jest aby kwestia tego ze mam ugiete nogi i jest ciezej? Moge je w sumie dax bardziej do przodu i nie bede dotykal ziemi. Ogolnie czy te same miesnie dzialaja gdy robie podciagniecie trzymajac sie na ziemi, a gdy robie je zwisajac?
Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-01-12 12:27:04
Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-01-12 12:33:34