Szacuny
2
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14
Cześć, czy jest w Warszawie jakieś miejsce gdzie można dołączyć do grupy podnoszenia ciężarów? Zależy mi głównie, żeby pod jakimś doświadczonym okiem nauczyć się techniki dwuboju. Doświadczenia z podnoszeniem ciężarów nie mam w ogóle, z siłownią za to dość spore.
Są jakieś stare wątki poruszające ten temat, ale nie mogłem znaleźć konkretnego i aktualnego info.
Szacuny
2
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14
O ładnie. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się odpowiedzi, więc zapomniałem o temacie. Możecie podać jakieś namiary na te sekcje? Choćby mail, lub telefon?
I jeszcze jedno: mam 25 lat, więc prawdopodobnie nie łapię się w żaden przedział wiekowy - spodziewam się, że przede wszystkim liczą na juniorów. Czy jest sekcja, do której przygarną mimo wieku?
Zmieniony przez - lanarell w dniu 2013-10-07 13:28:58
Szacuny
2
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14
Dzięki, niestety piszą, że nastawiają się wyłącznie na trening młodzieży. Jutro jeszcze zadzwonię i obadam co i jak. Może ktoś jeszcze podrzuci jakiś namiar? W internecie cholernie ciężko znaleźć.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1
Jest w Warszawie świetne miejsce gdzie znajdziesz speca od podnoszenia ciężarów.W Warszawskim Centrum Atletyki masz sekcję i nie maja żadnych ograniczeń wiekowych. Tu masz namiar na ich trenera : https://www.facebook.com/KamilPilarskiWeightlifting