Szacuny
9
Napisanych postów
202
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9794
Siema,
Kupiłem białko jak w temacie (moje pierwsze ON), jak mogę sprawdzić czy to nie jakaś podróbka. Białko kupiłem za 199zł w sklepie w moim mieście.
Wszystko więc powinno być ok, ale miarka wygląda inaczej jak te które widziałem w internecie. Miarka ma uchwyt na samej górze, we wszystkich filmach na YT miarka ma uchwyt na środku. W białku pozostają małe gródki, a na forach oceniają rozpuszczalność 10/10.
Proch jest biały, a smak mało wyrazisty.
Jest jakiś sposób, test dowodzący autentyczności towaru?
Białko wersja europejska, kraj produkcji Irlandia.
Szacuny
1
Napisanych postów
446
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2148
Dokładnie produkacja Irlandia! na YT możesz miec wersje usa i może zdecydowanie odbiegać !
BSN I OPTIMUM MAJA TERAZ TEGO SAMEGO właściciela i mam Synthe 6 z usa i z Eu ! w obu przypadkach czekolada.
Jak bym pił dwa inne białka i także dwie inne miarki :)
Szacuny
9
Napisanych postów
202
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9794
O tym że temp. wody ma znaczenie to wiem, woda/mleko były w temp. pokojowej, ciepłe. Jeżeli miarki miały by być za każdym razem inne, to dlaczego w takim razie przeszukując internet widziałem tylko jedną specyficzną miarkę dla tego białka?
Szacuny
17
Napisanych postów
10170
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
117256
Amentoris
Może to nowa partia i mają inne miarki, wyrazistość smaku zależy głównie od proporcji płynu do odżywki.
Wklej zdjęcia.
Tak czy inaczej bardzo wątpliwe aby ktoś sprzedawał podróbki stacjonarnie.
Bardzo wątpliwe, ale kiedyś kupiłem właśnie w sklepie stacjonarnym podróbkę gainera firmy Weider, takie wiadro 3kg, krzywo naklejona nalepka, jakieś ruskie napisy i żadnego kodu kreskowego To tak apropo podróbek. Oczywiście poleciałem to wymienić
1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.
2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.
3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.
4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)