Moze silownia to nie jest najlepsze miejsce do takich rzeczy,ale jak juz sie spodoba dziewczyna ktora cwiczy na tej samej silowni, to jak wedlug was mozna zwrocic jej uwage,o co zagadac ? (Przyjmijmy ze nie chodzi o dziewczyne ktora siedzi na strefie z hantlami itd,raczej bieznia maszyny strefa fitness)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie zagaduj do innych dziewczyn tylko swojej pilnuj 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
dlaczego siłownia nie jest najlepszym miejscem? jeśli Ci sie podoba to oczywiscie zagadaj ,wybadaj teren ,wszystko delikatnie ,rozsądnie i z wyczuciem :) bez zbytniuego epatowania.
Kobiety lubią towarzystwo !
Kobiety lubią towarzystwo !
...
Napisał(a)
Nie jestem pewien czy lubią towarzystwo, jak można nawiązać kontakt jak tylko przechodzi albo jest zajęta swoimi ćwiczeniami
Ja akurat nie mam kogo pilnować teraz już ;)
Ja akurat nie mam kogo pilnować teraz już ;)
...
Napisał(a)
No to szybko https://www.sfd.pl/Dziewczyna_sama_na_siłowni_-t1135012.html
Jak sieznasz na ćwiczeniach możesz zagadać że coś źle robi, jak będzie zakłądać talerze to pomóc itp.
Jak sieznasz na ćwiczeniach możesz zagadać że coś źle robi, jak będzie zakłądać talerze to pomóc itp.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
upuść jej hantel 2kilogramowy na stopę, a później odwiedzaj z kwiatami i obiadem bezglutenowym w szpitalu, nastepnie zanieś w gipsie do mieszkania, zaplusujesz :D
chłopak idealny na te czasy :D
siłka, paleo i nie zapomnij o rurkach :P
chłopak idealny na te czasy :D
siłka, paleo i nie zapomnij o rurkach :P
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!