Witam. Niedawno odebrałem wyniki ( z dobowej zbiórki moczu) na katecholacośtam i wyszło mi że mam dwukrotnie wyższy kwas wanilinomigdałkowy (od maksymalnej normy). Czy to oznacza że mam guza chromosochłonnego? Czy może oznaczać to coś innego. Będę miał powtórne badania jednak zanim to nastąpi to trochę muszę poczekać. Miał ktoś coś podobnego ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
usg brzucha miałem robione jednak niby wszystko dobrze było , także dopplera nerek. Skoki ciśnienia owszem miałem. Zauważyłem że objawy miałem niemal identyczne co opisane u ludzi z guzem. Również ze spadkiem wagi , w krótkim czasie schudłem 6kg
...
Napisał(a)
skierowała mnie babka co ma z 60lat , i kiedy powiedziałem że brałem białko żeby dopełnić dietę (kiedy jeszcze ćwiczyłem) to uznała to jako steryd itp , i że niby białko jest winne moim dolegliwościom. Chociaż już nie jadłem
...
Napisał(a)
To przepisz się od geriatryka do kogoś ze świeżym okiem.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Krosta na penisie
Następny temat