...
Napisał(a)
Cześć. Jest jakaś znana przyczyna dlaczego skóra na głowie się ,,pofałdowała,, raptem niecałe 4 miesiące na Cypionacie i to małe dawki. (Jestem genetyczne łysy dlatego wiem że wcześniej tego nie było.)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jaki masz bf ? wrzuc ankietę działu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Genetyka lub spasienie się:)
Ja mam czasem żyły po brzuchu to fb przyzwoity, niski a głowa jak by mnie batem zesmigal:), takie bruzdy.
Taka genetyka.
Ja mam czasem żyły po brzuchu to fb przyzwoity, niski a głowa jak by mnie batem zesmigal:), takie bruzdy.
Taka genetyka.
...
Napisał(a)
Kolego wrzuc ankietę działu
I uzupelnij wiek w profilu
Jak możesz wrzuc zdjęcie bo być może sobie wyolbrzymiasz
I uzupelnij wiek w profilu
Jak możesz wrzuc zdjęcie bo być może sobie wyolbrzymiasz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
. WIEK: 33
2. WAGA:95
3. WZROST:188
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:116
-udo:65
-talia:89
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5
6. DIETA:
-białko: 260
-węglowodany:600-750
-tłuszcz:50-100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: bd
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:162.5
-martwy ciąg:bd
-przysiad:165
2. WAGA:95
3. WZROST:188
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:116
-udo:65
-talia:89
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5
6. DIETA:
-białko: 260
-węglowodany:600-750
-tłuszcz:50-100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: bd
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:162.5
-martwy ciąg:bd
-przysiad:165
...
Napisał(a)
Nie jest jakoś mocno tylko zastanawia mnie czemu dopiero przy 1 lekkim cyklu to wyszło .niby dorzuciłem 6kg ostatnio ale czysto w miarę bo w pasie nic nie doszlo
...
Napisał(a)
witaj.
Przede wszystkim bedzie to zalezalo od predyspozycji genetycznych a saa bedzie czynnikiem nasilajacym, jak to zazwyczaj bywa. Mozna zauwazyc ze sporo kulturystow nawet w okresie startowym ma faudy skorne na glowie. Zobacz Michala Karmowskiego, gosc jest praktycznie od kilku lat w formie, a glowa jest mocno pofaudowana - tzn skora na niej.
Skoro obecnie zwiekszyles dosc sporo wage w krotkim czasie to bedzie to oznaczalo spora retencje wody. Byc moze warto tutaj skontrolowac np estrogeny i namierzyc przyczyne skad taki szybki skok masy ciala.
Przede wszystkim bedzie to zalezalo od predyspozycji genetycznych a saa bedzie czynnikiem nasilajacym, jak to zazwyczaj bywa. Mozna zauwazyc ze sporo kulturystow nawet w okresie startowym ma faudy skorne na glowie. Zobacz Michala Karmowskiego, gosc jest praktycznie od kilku lat w formie, a glowa jest mocno pofaudowana - tzn skora na niej.
Skoro obecnie zwiekszyles dosc sporo wage w krotkim czasie to bedzie to oznaczalo spora retencje wody. Byc moze warto tutaj skontrolowac np estrogeny i namierzyc przyczyne skad taki szybki skok masy ciala.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TRT chyba nieudany - jak zrobic odblok? prosba o porade?
Następny temat