Wie ktoś jak zrobić taką polewę czekoladową która się nie roztapia poza lodówka ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z czekoaldy sobie zrób, roztapaisz sama czekoladę i potem jak zastygnie powinna mieć taką samą konsystencję.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
wlasnie mialem napisac to samo ale uznalem ze autorowi raczej nie chodzi o rozpuszczenie czeko, bo to wydaje sie najbardziej logiczna opcja ze tak trzeba by zrobic, bardziej myslalem nad opcja koko+kakao ale nie mam pewnosci czy w temp pok dalej bedzie forma stala...
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Czekolada gorzka z odrobiną oleju kokosowego, da lepszy efekt "sklejania się i trzymania się" tego, co chcesz pokryć.
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Tak jak blue radzi, czeko roztapiasz albo samo albo z odrobiną oleju kokosowego lub masła klarowanego. zastyga i może być poza lodówką. możesz kombinować z olejem koko plus kakao - ale szkoda twojego czasu - zawsze będzie miękka i półpłynna.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!