Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
480
WItam
Szukałem w działąch info na temat pomidora a dokładniej dlaczego powinno się go tyle jeść i czy faktycznie jest w jakiś sposób skuteczny.
W swojej diecie mam praktycznie codziennie jakąś dawkę pomidora od 80-200g. Dziwi mnie to i zastanawia dlaczego?
Ktoś może coś wie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
A co to znaczy "tyle jeść" i co to znaczy "jest skuteczny" ? Nie spotkałem się jeszcze nigdy z zaleceniami "jedz tyle i tyle pomidorów na masę", w rozpiskach pojawia się często zapewne dlatego, że to bardzo wygodne warzywo, które bez problemu można upchać w siebie w większej ilości.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
967
Napisanych postów
11361
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
191525
matys149
WItam
Szukałem w działąch info na temat pomidora a dokładniej dlaczego powinno się go tyle jeść i czy faktycznie jest w jakiś sposób skuteczny.
W swojej diecie mam praktycznie codziennie jakąś dawkę pomidora od 80-200g. Dziwi mnie to i zastanawia dlaczego?
Ktoś może coś wie?
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
480
Dietę mam urozmaiconą w brokuły, pieczarki, cebulę, paprykę itd. Mam ją rozpisaną przez swojego trenera personalnego. Nie prowadzi tylko mnie dlatego nie chcę mu dupy truć wiecznie jakimiś pytaniami. Pytają czy coś daje miałem na myśli czy jakoś wpływa na odbudowę komórek po treningu itp. ...
Szacuny
2543
Napisanych postów
29969
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
200205
1.kanapki z pomidorem. 2.zupa pomidorowa. 3.nadziewane pomidory miesem i ziemniakami 4.na podiweczorek gar sc suszonych pomidorow 5.kanapki z pomidorem
2
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html