Witam , mam pytanie. Co myślicie o zupie pomidorooowejj , bez śmietany , zabielona jogurtem naturalnym i do tego koncentrat i zjedzona z ryżem brązowym. Pytam ponieważ jestem na redukcjii , i nie wiem czy moge a mam straszną ochote na zupe :) Pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Haha serioo , głupie pytanie ale nwm , to sama woda niby czyli raczej można nie ? KCAL to nie ma
...
Napisał(a)
Odradzam, z 5 KG fatu ci przybędzie... A tak na poważnie, jedz, na zdrowie.
...
Napisał(a)
Zupa pomidorowa jest zdrowa, oprócz koncentratu użyj pomidorów, dodaj pierś z kurczaka, ryż i masz bardzo fajny posiłek, sama zupa ma koło 15-20kcal w 100ml, czyli na michę 300ml wyjdzie ci raptem 60kcal (nie wliczając ryżu, kurczaka i ewentualnego jogurtu).
...
Napisał(a)
No wiem wiem na mięsku sobie gotuje a ryz w zupie bedzie. Takie lekkie urozmaicenie od codziennosci :) Nie ale tak serio mialem straszna ochote na zupe ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
redukcja przy treningu beztlenowym (insanity)
Następny temat