2. WAGA:74
3. WZROST:175
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:4 lata na poważnie
6. DIETA:2800
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Od roku na test enan/cypio
8. TRENING:Push Pull Legs Upper
9. CEL CYKLU: Budowa masy mięśniowej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:Od roku na bombie
11. POZIOM BF%:13
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Ekto
13. STAN ZDROWIA:Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Łysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):1680
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
Witam proszę o pomoc i wyrozumiałość bo w sumie jestem tu pierwszy raz ale pewnie nie ostatni.
Od roku lecę na teściu i było wszystko ok. Postanowiłem dorzucić do teścia deke i po drugim strzale rano nie mogłem wstać z łóżka zaczęły mi się telepać łapy a cisnienie myślałem że mi łeb rozwali jakby pulsowało w szyi i w głowie oczywiście odstawiłem deke bo się przestraszyłem. W nocy przez parę dni tak się pociłem że pościel codziennie do wymiany poszedłem zrobić badania bo libido spadło do zera plus erekcja słaba wyszło podwyższone estro I prolka a także progesteron . Po paru dniach cisnienie książkowe puls w porządku ale nadal czuje jakby podwyższone cisnienie w głowie być może zwiększona retencja wody i jakiś ucisk na żyłe ? Zarzuciłem symex plus dostinex w małych dawkach przez 3 dni po zrobieniu badań okazało się że w sumie wyzerowalem prolke plus estro praktycznie do zera widać mój organizm jest bardzo czuły. Libido dalej zero ale co próbować robić dalej ? Wiem że organizm to nie bułki z piekarni że zaraz się upieką trzeba czasu aby się unormowało ,sytuacja trwa jakieś 2 tygodnie czy czekać czy coś robić dalej ? Wrzucam zdjęcia z badań przed i po symexie i dostinexie
Nie wiem czy zakładać nowy temat czy wystarczy odpowiedź więc z góry za to przepraszam wrzucam zdjecie aktualnych badań libido leży dalej estro coś tam odbija ale powoli ale morfologia nie wygląda dobrze czuje się w sumie źle jakby całe cisnienie mi szło do głowy a badałem i jest w normie więc pewnie krew za gęsta także pewnie zaraz zrobię sobie dłuższą przerwę czy ktoś od razu pomoże mi w rozsądnym odbloku? Wrzucam zdjęcia z teraz