Witam,
Potrzebuję pomocy w ułożeniu planu treningowego do testu sprawnosci fizycznej do Policji, ktory wyglada nastepujaco:
Do dyspozycji: oczywiście rower, bieganie, hantle po 10kg sztuka, drążek oraz poręcze.
Z tego co zaobserwowałem to głównie potrzebna jest siła nóg i wytrzymałość ogólna
Sam ułożyłem coś takiego, czy będzie to odpowiedni trening? Niestety nie mam możliwości rozłożenia owego "toru przeszkód"
-Wyciskanie hantli nad glowe stojąc 15x3
-Przysiady z hantlami 15x3
-Wyskoki dosiężne 15x3
-Brzuszki +2kg 15x3
-Burpeesy z uwagą na wyskok w górę 15x3
Przerwa dopiero po wykonanym obwodzie 90 sekund
Do tego co drugi dzień rower (minimum 30km), bo wolę rower niż bieganie :D
Dodam, że 3miesiące temu udało się zdobyć dostęp na dzień na halę i rozłożyłem owy tor i czas był 1min 31sekund (wymagany 1,41)
Waga:73kg
Wzrost:173cm
Zmieniony przez - xemior w dniu 2019-05-22 22:33:57
Potrzebuję pomocy w ułożeniu planu treningowego do testu sprawnosci fizycznej do Policji, ktory wyglada nastepujaco:
Do dyspozycji: oczywiście rower, bieganie, hantle po 10kg sztuka, drążek oraz poręcze.
Z tego co zaobserwowałem to głównie potrzebna jest siła nóg i wytrzymałość ogólna
Sam ułożyłem coś takiego, czy będzie to odpowiedni trening? Niestety nie mam możliwości rozłożenia owego "toru przeszkód"
-Wyciskanie hantli nad glowe stojąc 15x3
-Przysiady z hantlami 15x3
-Wyskoki dosiężne 15x3
-Brzuszki +2kg 15x3
-Burpeesy z uwagą na wyskok w górę 15x3
Przerwa dopiero po wykonanym obwodzie 90 sekund
Do tego co drugi dzień rower (minimum 30km), bo wolę rower niż bieganie :D
Dodam, że 3miesiące temu udało się zdobyć dostęp na dzień na halę i rozłożyłem owy tor i czas był 1min 31sekund (wymagany 1,41)
Waga:73kg
Wzrost:173cm
Zmieniony przez - xemior w dniu 2019-05-22 22:33:57