Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pomoc w wyborze - orbitrek czy total crunch?

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1570

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71
Witam,

Waham się nad zakupem orbitreka lub total cruncha. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że sprzęt ma być przeznaczony do użytkowania przez moją mamę (45 lat) w domu. Ważnym kryterium jest to, że sprzęt nie może zbyt bardzo obciążać kręgosłupa, ponieważ w przeszłości miała ona z nim problemy.

Proszę o pomoc w wyborze. Sam jestem dużo bardziej przekonany do orbitreka, lecz nie znam się na nich i nie wiem który byłby najlepszy. Czy moglibyście zasugerować jakieś propozycje oraz wyrazić swoje zdanie?

Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348504
Orbitrek zdecydowanie będzie opcją zdrowszą. Może wypowie się ktoś, kto posiada taki sprzęt, a jeśli nie to proponuję poczytac opinię w internecie.

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Regeneracja

Następny temat

Posiłek potreningowy problem

Spalanie
Polecane artykuły