Jak to właściwie jest? Przez przypadek wykryto u mnie wrodzoną torbiel pajęczynówki. Wcześniej trenowałem naprawdę dużo i naprawdę bardzo ciężko i nie miałem żadnych problemów zdrowotnych. Teraz dowiedziałem się, że mam zapomnieć o jakimkolwiek sporcie. Sport był zawsze ważną częscią mojego życia a teraz jako że jestem jeszcze młodym człowiekiem nie potrafię się z tym pogodzić. Tymbardziej że to co kochałem i wciąż kocham czyli uderzany sport walki i to co związane z budowaniem formy (trening siłowy i wytrzymałościowy) zostało mi zakazne. Niemniej jednak wróciłem do dużego wysiłku i ciężkich treningów i czuję się wyśmienicie, o wiele lepiej niż bez tych 'kilku litrów potu' tygodniowo. Jednak pozostaje strach przed powrotem do ringu. Nie chodzi tutaj o mnie, nie chciałbym skrzywdzić moich bliskich jakąś generalnie ujmując poważną kontuzją. Czy naprawdę mając torbiel pajęczynówki nie można trenować boksu czy kickboxingu? (proszę nie odsyłajcie mnie do neurologa bo już byłem a ten zabronił mi nawet chodzić na basen czy jeździć rowerem).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Idź do innego neurologa, albo neurochirurga. Osobiście nie wiem, co ma torbiel pajęczynówki do sw. Opinie i konsultacje są potrzebne, zaś ten jeden mógł zwyczajnie pier.dolic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!