Szacuny
29
Napisanych postów
96
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1271
krew koloru czerwonego, jest świeża.. dziś przy wypróżnianiu już jej nie było. Poczytałem trochę o wyrostku przyciągnąłem kolano do klatki piersiowej i boli mnie z prawej strony tak jakby pachwina czy coś w okolicach jej . Może to rzeczywiście wyrostek
Szacuny
2
Napisanych postów
288
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6721
Po pierwsze zmien lekarza !!! Pozatym krwi w kale nie powinno być. - kiedy ostatni raz oddawales kal i czy zauwazyles wtedy krew ?- Czy w kale widzisz czerwoną krew czy stolec jest poprostu bardzo ciemny ??? - Czy brzuch boli cię cały czas czy pojoawia się i znika ?? - Czy bol jest umiejscowiony (tzn czy boli Cie w jakims konkretnym miejscu) czy rozlany ??- masz jeszcze jakies objawy : goraczka, dreszcze, czujesz sie oslabiony ???- czy chorujesz na cos ?? - czy w rodzinie ktoś miał jakieś nowotwory, chorobę wrzodową ??Bez badania nikt diagnozy nie postawi, wiec koniecznie idz do lekarza !!! Na pewno wszystko bedzie ok, ale lekarz musi przeprowadzić badania i jeśli sam sie za to nie zabierze to poproś go o to (ale dosadnie).
Szacuny
29
Napisanych postów
96
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1271
ostatni raz kał oddawałem z jakieś pól roku temu było wszystko ok, żadnej krwi. Stolec jest koloru jasno brązowego , dziś już krew się nie pojawiła. Ból brzucha raz mam czasami zniknie i znów jest, najbardziej boli wieczorem nie mam wtedy apetytu i zbiera mnie na wymioty . z jakiś tydzień temu bolał mnie tez brzuch z prawej strony na dole ale przeszło i wszystko było ok.
Gorączki nie mam , dreszczów też nie ,ale czuje osłabienie.
Wrzodów z rodziny nikt nie miał
Szacuny
2
Napisanych postów
288
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6721
wiesz co krew w stolcu nie jest raczej objawem prz zapaleniu wyrostka robaczkowego. Moze byc pelno innych przyczyn polipy, zakazenie bakteryjne ukl paokarmowego i wiele wiele innych... jeszcze raz- idz do lekarza. P.S. kiedy ostatnio oddwales kal = kiedy ostatnio robiles kupe
Szacuny
29
Napisanych postów
96
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1271
Witam odnawiam temat . krwi w kale nie mam już około 4 dni :) stolec jest normalnych kolorów :)
Ale zaniepokoiło mnie to ze jak się ważyłem początkiem wiosny to ważyłem 61 albo 62 a teraz 56 ;/ . Coś jest chyba nie tak, nie mam tez bardzo apetytu, i utrzymuje się nadal ból brzucha po prawej stronie na dole.. Jak legnę na plecach i zakaszle to trochę boli