Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
69
Siema wszystkim.Mam prosbe chodzi mi o jakis dobry trening na mase z uwzglednieniem klatki piersiowej jako piorytet..Ktos jest w stanie mi pomoc???Moja klata jest slabasz o dreszty i temu chcialbym nad nia troche popracwac bardziej..Dzieki z gury za wszystkie odpowiedzi
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
69
niedziela:klata(3 cwiczenia po 4serie) biceps(3po3) wtorek plecy(3po4 i martwy ciag) przedramie czwartek Barki(4po4) triceps3po3) piatek nogi calosc na duze partie jak klat arob ei progresje12-10-8-6 rozpietki po 10 powt.skos po 10 -8powt. Na triceps biceps po 10-8 powt Barki wyciskanie 12-10-18-8 inne na barki po 10-8 powt plecy po 12-10-8 powt na wszystkie cwiczenia..A zastoik teraz jest maly ale chyba nie ejstem przetrenowany bo mam checi do treningu i robilem niedawno przerwe to ju zraczej codzi o to ze nie urosnie mi duzo w zbyt szybkim czasie chyba rozumiecie o co chodzi bo nie umiem wytlumaczyc temu szukam nowych bodzcow np w treningu zeby go zmienic
Szacuny
21
Napisanych postów
2044
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23953
moze rozpiszesz wszystko jedno pod drugim, przy kazdym cwiczonku ilosc serii i powtórzen? bedzie tak o wiele łatwiej wyłapac ewentualne błedy (no i czytac tez bedzie łatwiej )