Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam.
Mam pytanie. Czy po 3-4 miesiącach robienia pompek regularnie codziennie w seriach będzie widać jakieś efekty? np.przyrost miesni w klatce piersiowej??
Szacuny
5
Napisanych postów
139
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1677
zalezy od tego jakie to pompki, jaka jakosc tych pompek, ilosc,do tego nawet przy pompkach musisz jesc i spac, jak nie masz dostepu do silowni to zaloz plecak i do tego rob przysiady, mozliwe ze klatka urosnie szybciej
Szacuny
6
Napisanych postów
423
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
15359
Jak zaczynałem swoją przygode z Kulturystyką to nie miałem o niczym pojęcia i tak samo pykałem same pompeczki :) początkowo nie byłem w stanie zrobić nawet 10pełnych pompek no i po pewnym czasie pykałem już po 50 w jednej serii, myśle że to właśnie był przedział około 2-3 miesięcy.Klatka poszła ostro do przodu, barki sie poszerzyły ale niestety łapki troche odstawały więc dobrze by było jakbyś dodał jakieś ćwiczenia na inne partie.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
104
Ja pompki robię codziennie od 5 tygodni jak zaczynałem to muj max wynosił 21 a teraz 58 robie co dzień po 200 ,100 rano 100 wieczór serie po 20 sondze że delikatnie zwiększyła mi sie klatka bo nie jest zabogata ponieważ mam 187 cm a waże 56