Jak w temacie - szukam dobrych pomysłów na produkty które mogą "przelecieć" samolotem. Wszystko płynne (serek wiejski) odpada. Mięso okej ale chodzi mi bardziej o produkty na 2-3 dni (np. orzechy, mieszanka studencka, wafle ryżowe). Co polecacie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Osobiście na lot zawsze robię tortille z mięsem i warzywami, ewentualnie pieczone mięso z ciemnym chlebem, jednak tu rodzi się pytanie czy chcesz to jeść w samolocie, czy na miejscu po przylocie?
Jak druga opcja, to imo niepotrzebne obciążanie i marnowanie miejsca w bagażu, jedzenie przecież jest wszędzie.
Jak druga opcja, to imo niepotrzebne obciążanie i marnowanie miejsca w bagażu, jedzenie przecież jest wszędzie.

1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Za tortille dzięki - na pewno wykorzystam pomysł :)
Bardziej chodzi tutaj o czas po przylocie - szczególnie pierwszy dzień. Ląduje w środku nocy i wolę mieć coś ze sobą żeby rano szybko zjeść i ruszyć na zwiedzanie a dopiero wieczorem iść na zakupy.
Bardziej chodzi tutaj o czas po przylocie - szczególnie pierwszy dzień. Ląduje w środku nocy i wolę mieć coś ze sobą żeby rano szybko zjeść i ruszyć na zwiedzanie a dopiero wieczorem iść na zakupy.
...
Napisał(a)
W zasadzie zrobić możesz wszystko co nie zepsuje się, więc np pieczone mięsa, ryże, kasze, omlet.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak poprzednicy.
Dodatkowo możesz uzupełnić dania o mniej kaloryczne posiłki np połączenie: odżywka białkowa, orzechy (włoskie/migdały) owoce .. albo ciastka/batony/naleśniki własnej roboty. Konceptów jest naprawdę sporo.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-02-19 12:25:29
Dodatkowo możesz uzupełnić dania o mniej kaloryczne posiłki np połączenie: odżywka białkowa, orzechy (włoskie/migdały) owoce .. albo ciastka/batony/naleśniki własnej roboty. Konceptów jest naprawdę sporo.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-02-19 12:25:29
...
Napisał(a)
Z odżywką białkową właśnie jest problem bo mam wiadro 2,5 kg a przesypane do innego pojemnika raczej wzbudzi podejrzenia i poleci do kosza. Okej, to podsumowując to co mamy dotychczas:
-tortilla z kurakiem i warzywami
-ciasteczka własnej roboty
-pełnoziarniste pieczywo z kurakiem i warzywami
-klasyczny omlet
-tortilla z kurakiem i warzywami
-ciasteczka własnej roboty
-pełnoziarniste pieczywo z kurakiem i warzywami
-klasyczny omlet
...
Napisał(a)
Z odżywką nie powinno być problemu, przesyp w "dilerkę", napisz, że to białko i tyle, smak i zapach narkotyków każdy celnik raczej zna.
Ja np ostatnio do Stanów wwoziłem w walizce cały karton supli, jeszcze zapakowany i nikt mi nawet walizki nie otworzył.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-02-19 13:11:49

Ja np ostatnio do Stanów wwoziłem w walizce cały karton supli, jeszcze zapakowany i nikt mi nawet walizki nie otworzył.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2017-02-19 13:11:49
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Poza tym wiadro możesz wciąć zamknięte a odżywkę np w saszetkach osobno.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Tuńczyk w puszce, albo możesz wykombinować z twarogu coś takiego:
https://www.sfd.pl/Sernik_WPC_by_kupsetrabke_:D-t1016169.html
Zmieniony przez - mlkn w dniu 2017-02-22 09:52:46
https://www.sfd.pl/Sernik_WPC_by_kupsetrabke_:D-t1016169.html
Zmieniony przez - mlkn w dniu 2017-02-22 09:52:46
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o tuńczyka w puszce to przypomniał mi się ten przepis:
https://www.sfd.pl/Atak_tuńczyka.-t1015231.html
Kotleciki są mega smaczne również na zimo więc jak ma być BT to same, a jeśli z węglami to kotleciora w dobry chlebek i jak znalazł
https://www.sfd.pl/Atak_tuńczyka.-t1015231.html
Kotleciki są mega smaczne również na zimo więc jak ma być BT to same, a jeśli z węglami to kotleciora w dobry chlebek i jak znalazł

"Różnica pomiędzy tym kim jesteś, a tym kim chcesz być jest to co z tym ZROBISZ..."
DZIENNIK: Loading...
...
Napisał(a)
Rekreacyjnie tuńczyk może być, aczkolwiek ryby z puszki nie są pożądanym składnikiem w diecie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!